Promo

akcija za artikle 'na kotačima'

Velika rasprodaja i popusti do -50% u Hervisu Slavonski Brod

Velika rasprodaja i popusti do -50% u Hervisu Slavonski Brod
PR

Ako volite aktivnosti u prirodi i na kotačima, sad je jedinstvena prilika da se opremite po znatno povoljnijim cijenama

S dolaskom proljeća i toplijeg vremena većina ljudi počinje biti fizički aktivnija, a i oni koji ovaj vid brige o sebi prakticiraju čitave godine, sve se više sele iz zatvorenih prostora na svjež zrak. Fizička aktivnost u prirodi ima niz blagodati za zdravlje, pa tako biti aktivan 's vjetrom u kosi' dok, primjerice, biciklirate ili vozite romobil, povoljno će djelovati na srce, poboljšat će kapacitet pluća i – što nije zanemarivo u ovo doba godine, kad više razmišljamo o skidanju kilograma – doprinijeti i mršavljenju znatno više od drugih aktivnosti. Umjereno bicikliranje na otvorenom u sat vremena potrošit će gotovo dvostruko više kalorija od, primjerice, hodanja ili planinarenja, a ubacite li u višu brzinu, u 60 minuta na biciklu moguće je potrošiti 1100 kalorija.

Ako volite aktivnosti u prirodi i na kotačima, sad je jedinstvena prilika da se opremite po znatno povoljnijim cijenama. Naime, u Hervisu Slavonski Brod do 24. travnja traje rasprodaja bicikala i drugih artikala 'na kotačima'. City bike-ovi, brdski bicikli, modeli za trekking vožnju, dječji, ali i romobili i različiti skateboardovi tijekom trajanja šatorske rasprodaje mogu se kupiti po cijenama nižim i do 50%.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku u Hervisu Slavonski Brod, koja traje do 24. travnja. Više od ponudama i drugim pogodnostima ovog popularnog trgovačkog lanca za sport i slobodno vrijeme potražite ovdje.


Izdvojeno

Reci što misliš!