Promo

kvaliteta proizvoda i usluga

Vrhunski tretmani, ali i “beauty chat” u Insta Beauty akademiji u Osijeku

Vrhunski tretmani, ali i “beauty chat” u Insta Beauty akademiji u Osijeku

Osim beauty tretmana pružaju i uslugu savjetovanja o estetskim tretmanima iliti “beauty chat”

Insta Beauty akademija novi je salon za uljepšavanje i savjetovanje jedinstvenog koncepta.

Naime, ovdje se jednaka pažnja poklanja i unutarnjoj i vanjskoj ljepoti. Interijer, atmosfera, glazba, mirisi, okusi i energija - sve je prilagođeno i usmjereno tome da klijenticama pruže kvalitetne tretmane, potpuno individualni i intimni pristup, odmor i odmak od svakodnevnog stresa, opuštanje i uživanje u trenutku.

Osim beauty tretmana pružaju i uslugu savjetovanja o estetskim tretmanima iliti “beauty chat” te osobnog savjetovanja na temu unutarnje i vanjske ljepote te njihovog međusobnog odnosa kao i njihovog nepobitnog utjecaja na samopouzdanje, samopoštovanje te uspjeh i zadovoljstvo na svim životnim poljima.

Vlasnica salona, Ivona Tevelly Grigić, je zvanje profesorice hrvatskoga jezika i književnosti te PR menadžera i stručnjaka za upravljanje ljudskim resursima u srednjim i malim poduzećima, nakon dugogodišnjeg rada uglavnom na području protokola, odnosa s javnošću i obrazovanja, zamijenila brigom o njezi o unutarnjoj i vanjskoj ljepoti koji su njezina dugogodišnja strast i predmet proučavanja, istraživanja, savjetovanja i educiranja. S edukacijama nikada ne prestaje i trenutno se, osim u klasičnim tretmanima njege i uljepšavanja lica i tijela, educira i u jednogodišnjoj školi za razvoj coaching vještina (TT COACHING®) Tomislava Tomića.

Kako u Insta Beauty akademiji posebnu pažnju posvećuju kvaliteti proizvoda i usluga ovdje tako možete dobiti najzdravije gelirane nokte na tržištu, a radi se o Biosculpture Evo2 gelu koji se nanosi i skida kao trajni lak, no izdržljiv je poput gela. Osim toga prije njega se na nokat nanosi vitaminska doza te baza koja je njegujuća i pomaže noktu da se oporavi ili pak sačuva svoju kvalitetu. Evo2 gel je jedini gel koji propušta vlagu i kisik te kroz njega nokti mogu “disati”. Nije važno volite li elegantne i posebne, diskretne i kratke ili pak duge i atraktivne nokte jer ovo je svakako gel za Vas. Kojoj god da od navedenih kategorija pripadate ukoliko želite lijepe, zdrave i njegovane nokte možete im se obratiti s punim povjerenjem.

Prvi put i u Slavoniji, u Insta Beauty akademiji - DS V-line kolagenske niti

Novi trend u borbi protiv bora dolazi nam iz Turske, tretman je potpuno bezbolan, ugodan i opuštajući te nije potreban oporavak. Za potpuni učinak potrebno je doći na tri tretmana. DS V-LINE tehnika stimulira kolagenska vlakna u dermisu i aktivira stanice. Idealna je aplikacija za smanjenje bora, jačanje i balansiranje barijere kože i otvorenih finih linija. DS V-LINE tehnika je proces obnavljanja kože, vraćanja njezine elastičnosti, revitalizacije i regeneracije. Redovita ravnoteža kolagena čini kožu elastičnijom i sjajnijom, smanjuje bore, usporava starenje. DS V-LINE povećava razinu kolagena i omogućuje vam da ponovno nadogradite kolagen koji vam je potreban. Već nakon prvog tretmana bore postaju pliće, a koži se vraća vitalnost, sjaj i elastičnost. Redoviti tretmani sprječavaju stvaranje finih bora i usporavaju starenje kože. Tretman je bezbolan, ugodan i nije potrebno vrijeme oporavka. Kolagenske niti potiču sintezu kolagena u potkožju, dobrobiti niti koje se apliciraju izravno na boru se vide i na cijeloj koži lica, a rezultati se protekom vremena poboljšavaju. Ovaj je tretman odličan za sve one koji još nisu spremni za botoks ili filere ili se boje igle iako se mogu izvoditi i u sinergiji sa skinboosterima, filerima i botoxom kada daju još bolji učinak. Tretmani se rade u razmacima od 10 do 14 dana. Učinak traje oko 8 mjeseci, ovisno o stanju i tipu kože, kućnoj njezi i životnim navikama. Preporuča se odraditi jedan tretman održavanja svakih 6 mjeseci.

Još jedna zanimljivost je i poseban pristup ugradnji ekstenzija trepavica-ovdje možete dobiti i uslugu ugradnje klasičnih ekstenzija trepavica gdje također njeguju elegantan i prirodan pristup kako bi Vaše trepavice izgledale kao da imate prirodno duge, guste i uvijene trepavice.

Usluge koje ovdje možete dobiti su i lash i brow lift, oblikovanje i bojanje obrva te bojanje trepavica, bojanje obrva kanom, trajnu šminku obrva puder tehnikom te trajnu šminku usana, relaksirajuću i antiage maderoterapiju lica, neinvanzivnu microneedling antiage mezoterapiju, opuštajuću maderoterepiju cijelog tijela ili pak popularnu anicelulitnu maderoterapiju nogu, stražnjice i struka.

Uskoro pokreću i suradnju s raznim stručnjacima na području estetike te će, uz savjetodavne,  imati i uslugu educiranja klijenata o brizi za, kako vanjsku,  tako i unutarnju ljepotu putem individualnog i grupnog savjetovanja, intervjua, kratkih video edukacija, radionica, prezentacija i mini predavanja.

Insta Beauty akademija se nalazi na 2. katu višestambene zgrade, u srcu Osijeka, na samoj šetnici uz Dravu te se iz njezinog prostora pruža nezaboravni pogled na pješački most, šetnicu i Dravu. Ovo je mjesto za odmor. Uljepšavanje. Savjetovanje. Opuštanje. Resetiranje uma. Čekaju Vas ugodna atmosfera, topli ili hladni napitak, njegujući tretmani za um i tijelo te najbolji pogled u gradu. Vjerujte ili provjerite!

Samo za čitatelje portala SiB nude popust od 20% na sve tretmane za rezervacije termina do kraja veljače uz iskoristivost rezervirane usluge do kraja ožujka uz kod "InstaBeauty20%".

Upiti putem:


Izdvojeno

Reci što misliš!