Promo

aura beauty u božićnoj promociji

Neka ovog Božića sjaji vaša Aura

Neka ovog Božića sjaji vaša Aura

Ovog Božića poznati Osječki kozmetički centar Aura Beauty osmislio je autentične limited edition božićne masažne rituale za lice i tijelo

„HAVE YOUR SELF A MERRY LITTLE CHRISTMAS“ naslov je ovogodišnje Aurine božićne promocije.  Svi limitirani tretmani uz ugodan i blaganski ukrašeni ambijent podsjetit će klijente na samu božićnu čaroliju.

Situacija u kojoj se nalazimo i dani pred nama zahtijevaju strpljenje, razumijevanje, zajedništvo i podršku. Naime, svjedočimo vremenu gubitka. Gubitka od socijalnog kontakta, rada, druženja sa prijateljima i obitelji, Božićnih domjenaka i blaganskih proslava.

Potaknuta ovo situacijom vlasnica Aure Ivana Kuna želi svojim sadašnjim i budućim klijentima pružiti mjesto na kojem će se osjećati sigurni a ujedno napraviti nešto za svoj duh i tijelo.

Aura Beauty stvara božićnu čaroliju Fotogalerija

„Ne želimo se prepustit strahu i neizvjesnosti koje nam ovo vrijeme donosi već izvući iz ovog perioda najbolje što možemo i vjerovati da će sutra biti bolje“, kaže Ivana.

Budući da je ova godina bila, u najmanju ruku, drugačija, još više priželjkujemo Božićne blagdane koje u našem centru posebno volimo jer sa našim klijentima i klijeticama dijelimo blagdanski duh i blagostanje.

Usluge koje nudimo našim klijetima nisu samo uobičajne kozmetičke usluge već vjerujemo da su one postale dio osobne higijene koje sa sobom nose vrijeme za sebe i mir.

S tim vjerovanjem rodio se i naš novi slogan:

„IT's NOT JUST ABOUT BEAUTY
IT's ABOUT SELF LOVE“

Aura Christmas Glow, Winter touch, Be merry and bright i Don“t be a grinch nazivi su limitiranih masažnih rituala za lice i tijelo u kojima možete uživati samostalno ili paru.

Cimet, med, citrusi, mirisne su arome, a 24Ka zlato, srebro, toplo ulje šipka i argana su antioksidativni, protupalni i njegujući aktivni sastojci koji će kožu potaknuti na obnovu i dubinsku hidrataciju koja je neophodna u ovim hladnijim mjesecima te će Vašu kožu učiniti barušunastom i mekom.

Uz svaki tretman poslužujemo Christmas tea.

Zeleni čaj sa aromom kore naranđe, cimeta i badema koji će isprati sav strah i neizvjesnost današnjice. Antioksidansi branit će tijelo od slobodih radilaka te potaknuti tijelo na detox što će biti odlična prirema pred Božićne blagane.

Kako je ovo mjesec darivanja ponudu smo obogatili LIMITED EDITON Božićnim poklon bonovima u vrijednosti od 100-500 kn uz koje ostvarujete vaucher od 10-50% na uslugu po izboru upravo za vas. Ograničena je količina stoga požurite po najbolji poklon ovih blagdana.

Posjetite nas na Strossmayerovoj 13 i uživajte u našoj blaganskoj čaroliji uz Božićne tretmane opuštanja sa vašim najdražima.

AURA BEAUTY, obrt za kozmetičke usluge, uljepšavanje i njegu tijela
Adresa: Osijek, J.J. Strossmayera 13
Vl. Ivana Kuna       
OIB: 03737122790     
Tel. 097 710 55 55

Aura Facebook: https://www.facebook.com/AuraBeauty1007
Aura Instagram: https://www.instagram.com/aura_beauty_style/
Reklamni materijal Ante-Mate : https://www.facebook.com/antematereklame
Foto Mirjana Pjevac: https://www.facebook.com/photographybymirjanapjevac

Božićni kolači: https://www.facebook.com/m35Mirta
Frizura Magis frizerski salon by Zdravko


Izdvojeno

Reci što misliš!