Promo

kugla samo 5 kuna

Nakon kupanjca, svratite u slatku oazu - slastičarnicu Bueno

Nakon kupanjca, svratite u slatku oazu - slastičarnicu Bueno

U samom srcu Slavonije i uz izvor otkrivene ljekovite vode, nalazi se neotkriveni izvor osvježenja i relaksacije

Ukoliko ste u Bizovac došli okupati se u svima poznatim i znanim "Bizovačkim toplicama" ili ste jednostavno u prolazu, sigurno vam je za oko zapela jedna mala oaza osvježenja pod nazivom "Bueno".

Ova slastičarnica postoji i štuje slastičarsku tradiciju već dugih 12 godina, a pravi razne sladolede i limunadu kojoj pozavide mnogi.

U samom centru Bizovca, odmah preko puta župne crkve Sv. Mateja na adresi Kralja Tomislava 103 nalazi se skromna i obiteljskom i prijateljskom atmosferom ispunjena slastičarnica "Bueno".

Naš domaćin Branimir Špoljar počastio nas je najboljim slasticama i vjerujte nam, nismo požalili niti trenutka, a niti kune, jer za 5 kuna nismo mogli naći veću kuglu sladoleda. Ako vam ovo nije dovoljno, pozivamo vas da se uvjerite sami u ovo sve što govorimo i ohrabrujemo vas da se pojavite, jer uz ponudu slastica ne možemo se požaliti ni na gostoprimstvo i vrhunsku uslugu u koju smo se i sami uvjerili.

Bilo da ste se uputili svome domu nakon cjelodnevnog kupanja i uživanja na Aquapolisu ili ste u prolazu kroz Bizovac, ovakav sladoled i slastice se ne propuštaju i definitivno postaju višnja na vrhu vašeg sladoleda i zato svi pravac Bueno.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!