Lifestyle / Ostalo

trenutak nepažnje

Kakav kralj! Na pitanje u kojem gradu su Tvrđa, Jug 2 i Retfala ponudio potpuno neočekivani odgovor

Kakav kralj! Na pitanje u kojem gradu su Tvrđa, Jug 2 i Retfala ponudio potpuno neočekivani odgovor
HTV

Na naizgled jednostavno pitanje kandidat je ponudio potpuno neočekivani odgovor

Emisija Potjera svakodnevno nam nudi dobru zabavu i edukaciju, a brojni ju gledaju i pokušavaju sami ponuditi odgovore na pitanja. Brojni se ponekad i čude kako neki kandidat nije znao odgovor na neko potpuno banalno pitanje. Zasigurno, odgovor je lakše ponuditi iz topline vlastitoga doma nego pod svjetlima reflektora, a da je tomu tako večeras se uvjerio još jedan kandidat.

David (30), analitičar u marketingu, nastupio je kao drugi i u seriji brzopoteznih pitanja na naizgled jednostavno pitanje ponudio potpuno neočekivani odgovor.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pitanje koje je pročitao Joško Lokas glasilo je: "Tvrđa, Retfala i Jug 2 tri su od sedam četvrti kojega grada?" Kandidat David malo se dvoumio pa odgovorio "Kabul" i dobro nasmijao sve Osječane koji poznaju svoj grad i kvartove o kojima i mi pišemo u našem serijalu svake druge nedjelje. Lokas mu je kratko odgovorio kako se radi o Osijeku i nastavio s preostalim pitanjima.

kvartovi
Osječki kvartovi [KARTA]

Na kraju je osvojio solidan iznos, ali se nije uspio plasirati u završnu potjeru i pomoći svojoj ekipi u borbi s Moranom.

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!