Lifestyle / Ostalo

Obavite šoping na vrijeme

Ovu nedjelju Portanova radi prema redovnom radnom vremenu

Ovu nedjelju Portanova radi prema redovnom radnom vremenu
Dubravka Petrić/PIXSELL

Ovaj vikend, konkretnije u subotu, 16. ožujka u Portanovi ćete, osim za shopping, imati priliku i za humanitarno djelovanje jer na redu je još jedna akcija Dobrovoljnog darivanja krvi u Portanovi

Stigao je trenutak za obnovu proljetne garderobe i prvi proljetni shopping, što potvrđuju nove kolekcije proljeće/ljeto koje su stigle u trgovine Portanove i već donijele osvježenje na police, spremne učiniti isto u vašim ormarima.

Dio toga pogledajte u najnovijem izdanju Portanova Inside pod nazivom ''Urbano modno proljeće'' koje govori o tome kako kombinirati smaragdno zelenu za urbani chic te kako nositi crveno-narančastu haljinu iz Zare s prizvukom Blair Waldorf stila. Da biste istražili cijelu ponudu – zaputite se u Portanovu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovaj vikend, konkretnije u subotu, 16. ožujka u Portanovi ćete, osim za shopping, imati priliku i za humanitarno djelovanje jer na redu je još jedna akcija Dobrovoljnog darivanja krvi u Portanovi. Ovaj mjesec nešto ranije nego inače – djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Osijek i Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek stižu u Portanovu i očekuju vas u velikom broju u prizemlju TC Portanova, u lokalu nasuprot Hrvatske pošte, i to od 16 do 19 sati!

Ako ste u razmišljanju o Uskrsu koji nam se već podosta približio, nemojte da vas iznenadi… izbjegnite gužve i shopping u zadnji tren. Kako biste sve na vrijeme obavili, Portanova će ovu nedjelju, 17. travnja i sljedeću nedjelju, 24. travnja biti OTVORENA i raditi prema redovnom radnom vremenu, od 9 do 21 sat.

A ako nemate ideju za poklone najdražima – nemajte brige. Iz Portanove predlažu dar s bezbroj mogućnosti – Portanova poklon karticu! Vi birate iznos, dok izbor poklona prepuštate svojim najdražima. Portanova poklon karticu u roku par sekundi kupite putem automata kraj Info pulta Portanove ili online putem web shopa te preuzmite na Info pultu isti dan. Vrijednost kartice može biti bilo koji iznos od deset do 200 eura, a trošiti se može višekratno u gotovo svim trgovinama u Portanovi. Ma tko kaže da savršeni dar ne postoji!?

I da… ne zaboravite da će se i ove godine u Portanovi održati najdraži događaj najmlađih posjetitelja – Uskršnja potraga za pisanicama! Bit će skriveno preko 100 pisanica, a baš će svaka biti dobitna! Zapišite: subota, 23. ožujka, 11 sati.


Izdvojeno

Reci što misliš!