Lifestyle / Ostalo

Prijave do 18. travnja

Pannonian Challenge zove volonterOSe na 25. izdanje

Pannonian Challenge zove volonterOSe na 25. izdanje
Samir Kurtagić

Uz osiguranu hranu i piće, volontersku majicu, upis sati volontiranja u volontersku knjižicu i priznanje, najmarljiviji mogu osvojiti i titulu najboljeg volontera, kao i osigurati si prigodnu nagradu

Pannonian Challenge će i ove godine osigurati Osječanima i svim ljubiteljima ekstremnog sporta, energičnih tuluma i urbane kulture adrenalinsku poslasticu uz pomoć dobro poznatih volonterOSa.

Ukoliko si stariji/a od 15 godina, prijavi se preko online prijavnice. Možeš se uključiti u devet različitih sektora - od hostinga i prijave vozača, preko IT-a, društvenih mreža i PR-a, do održavanja skate parka i ispomoći u organiziranju glazbenog dijela festivala. Sve što trebaš je ispuniti online prijavnicu te proći kratki intervju i edukaciju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz osiguranu hranu i piće, volontersku majicu, upis sati volontiranja u volontersku knjižicu i priznanje, najmarljiviji mogu osvojiti i titulu najboljeg volontera, kao i osigurati si prigodnu nagradu.

Prijave su otvorene do 18. travnja, stoga požuri i osiguraj svoje mjesto za ovo nezaboravno iskustvo!

Ako još uvijek nisi siguran/na kako iskoristiti svoje slobodno vrijeme od 24. do 26. svibnja, možda te prijašnja iskustva i razlozi zbog kojih su se pojedini prijašnji volonterOSi prijavili volontirati potaknu na to da se priključiš.

''Pannonian mi je zanimljiv već duže vrijeme, a i inače vozim longboard i pratim scenu. Odlučila sam dati priliku volontiranju takvog tipa. Mislim da je odlično za stjecanje dodatnog iskustva, upoznavanje dobrih ljudi i, naravno, dobre zabave'', rekla je Iva M.

''Ovo će mi biti već druga godina volontiranja na Pannonianu i prijavila sam se ponovno zato što sam prošle godine upoznala puno novih ljudi, a uz to sam nešto novo naučila i zabavila se. Također sam shvatila da je volontiranje nešto što mene ispunjava i želim nastavit to raditi'', kazala je Larisa J.

''Prijavila sam se na volontiranje na Pannonian jer sam htjela novo iskustvo s obzirom na to da sam se uhvatila da mi se život unazad godinu dana odvijao jednolično. Poželjela sam izaći iz zone komfora i priuštiti si izazov u novom dinamičnom okruženju, među divnim ljudima'', navela je Maja P.

''Ja volontiram jer je osjećaj ispunjavajući! Volontiranje mi je postalo navikom srca. Ja darujem svoje vrijeme, a zauzvrat steknem nova znanja, vještine i, naravno, još više dobre volje'', zaključila je Ira Č.


Izdvojeno

Reci što misliš!