Lifestyle / Ostalo

''Srcem za Sigurnu Kuću''

Cras povodom Dana žena organizira prikupljanje donacija za sigurnu kuću

Cras povodom Dana žena organizira prikupljanje donacija za sigurnu kuću

Sva prikupljena sredstva bit će transparentno donirana sigurnoj kući kako bi se osiguralo da svaki donirani iznos direktno utječe na poboljšanje uvjeta života žena koje su prošle kroz nasilje

Povodom Dana žena, Cras poslovni centar u Osijeku s 40 tvrtki s ponosom najavljuje organizaciju Cocktail Party-ja popraćenog inspirativnom humanitarnom akcijom pod nazivom "Srcem za Sigurnu Kuću". Ova jedinstvena inicijativa ima za cilj pružiti podršku ženama žrtvama nasilja, postavljajući ih u središte pažnje i dajući im nadu u bolju budućnost.

''Umjesto klasičnog darivanja ruža, odlučili smo posvetiti ovu posebnu prigodu onima kojima je to najpotrebnije – hrabrim ženama koje su pronašle utočište u sigurnoj kući. Želimo stvoriti svjetlije sutra za žene koje su prošle kroz teške trenutke'', poručuju iz organizacije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Humanitarna akcija "Srcem za Sigurnu Kuću" održati će se u petak, 8. ožujka te vjeruju da zajedničkim snagama možemo napraviti značajnu promjenu. Sva prikupljena sredstva bit će transparentno donirana sigurnoj kući kako bi se osiguralo da svaki donirani iznos direktno utječe na poboljšanje uvjeta života žena koje su prošle kroz nasilje. Prepoznajemo važnost solidarnosti i zajedničkog djelovanja u stvaranju sigurnog okruženja za sve žene.

Pozivaju se svi zainteresirani koji žele sudjelovati i podržati ovu humanitarnu akciju da im se pridruže, a donacijska kutija bit će dostupna u prizemlju Cras poslovnog centra u petak, 8. ožujka od 7 do 14 sati.

Ovo je prilika da zajedno pokažemo svoju podršku, ujedinimo se kao zajednica i učinimo velike stvari. Zajedno možemo ostvariti pozitivne promjene i biti inspiracija drugima da se pridruže u borbi za pravednost i sigurnost.


Izdvojeno

Reci što misliš!