Lifestyle / Ostalo

Popularni show

Toca otvara ovotjednu Večeru za 5: ''Neka pobjedi najbolji, bitno je da se dobro najedemo!''

Toca otvara ovotjednu Večeru za 5: ''Neka pobjedi najbolji, bitno je da se dobro najedemo!''
RTL

Čvarci, grana padano, čokolada za kuhanje, masline, puretina i jaja - sastojci su kojima će Toca pokušati osvojiti svoje goste

Ovotjednu 'Večeru za 5' otvara Tomislav Toca Župan koji je gledateljima RTL-a poznat po sudjelovanju u emisijama 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' i 'Superpar'. Sa suprugom Badom uživa u sretnom bračnom životu, a uz to, domaćin obožava kuhanje, prirodu i dobru šalu. Vrijeme provodi i u projektiranju kuća i vikendica na svom računalu, a u kuhinji je kreativan i sklon eksperimentiranju. U goste mu stižu krojačica Martina Brizar, prodavačica Karmela Elijaš Bašura, inženjer Mario Švaganović i računalni tehničar Ivan Mihajlović.

"Bada i ja smo 43 godine u braku, kamo sreće da još 43 godine doživimo, nadamo se! Od spavanja do spavanja smo zajedno, ljudi me pitaju kako mogu biti 24 sata sa ženom, a meni je to prva liga", priča sretni Toca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Hobi mi je kuhanje, volim u kuhinji biti, a imam hobi i crtanja na kompjuteru svojim prijateljima, ako žele nešto renovirati, dvorište urediti pa dam neku ideju. Volim se zafrkavati s tim tehnološkim uređajima", dodao je Toca.

"Od ovog tjedna očekujem da sve prođe u najboljem redu, neka najbolji pobijedi, bitno da se dobro najedemo", kroz smijeh je zaključio Tomislav pa predstavio svoje sastojke.

Čvarci, grana padano, čokolada za kuhanje, masline, puretina i jaja - sastojci su kojima će Toca pokušati osvojiti svoje goste.

"Čvarci, to svaki Slavonac voli", otkrila je Martina, a njezina kuma Karmela dodala je da ih voli kada su svježi, s lukom.

"Da je meni naći nešto što ne volim, ja bih samo to jeo", našalio se Mario. Ivanu su se također svi sastojci svidjeli, a onda je Toca uzeo namirnice u svoje ruke!


Izdvojeno

Reci što misliš!