Lifestyle / Ostalo

pogledajte video

Aleksandra Prijović sinoć na binu izvela mamu Borku pa su zajedno zapjevale

Aleksandra Prijović sinoć na binu izvela mamu Borku pa su zajedno zapjevale
Borna Jakšić/PIXSELL

“Sve kolege su me ispoštovale, ali ovo mi je najdraži gost. Mama, hvala na svemu što si učinila za mene”, rekla je Aleksandra

Sinoć je u Osijeku svoj treći koncert održala Aleksandra Prijović, a na bini joj se pridružila i mama - Borka Mihajlović. Zajedno za zapjevale Aleksandin hit "Ti me ne voliš" pred krcatom dvoranom Gradski vrt, a Broka je zatim otpjevala pjesmu Zmaj, koju inače izvodi Indira Radić.

“Sve kolege su me ispoštovale, ali ovo mi je najdraži gost. Mama, hvala na svemu što si učinila za mene”, rekla je Aleksandra. Pjevačica je dodala da su dugo razmišljale u kojem gradu će zajedno zapjevati, a za Osijek su se odlučile jer je Borka pjevala u Osijeku dok je Aleksandra bila djevojčica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjećamo, Aleksandra Prijović odrasla je u Belom Manastiru, a nakon prvog koncerta u Osijeku, otkrila je da je prespavala u svojoj rodnoj kući.

"Ponosna sam, preponosna, najsretnija sam majka na svijetu i zbog nje i zbog unuka", rekla je. "Susjedi su presretni i ponosni, čak i ovi koji su se doselili tek nedavno, došli su na koncert", otkrila je Aleksandrina majka jučer.

Borku mnogi Slavonci i Baranjci pamte kao jednu od najpopularnijih pjevačica sevdaha na tom području.

Aleksandra Prijović u Osijeku, treći koncert Fotogalerija

 


Izdvojeno

Reci što misliš!