Lifestyle / Koncerti

Uz najveće hitove

Petar Grašo održao koncert u Vukovaru i oduševio publiku

Petar Grašo održao koncert u Vukovaru i oduševio publiku
P. Butković

Uz sve ljubavne pjesme i balade koje su Grašin zaštitni znak, publika je istinski uživala u koncertnoj večeri ispunjenoj emocijama, a koncert je završen uz hit ''Ko nam brani''

Sinoć je u Vukovaru, u sportskoj dvorani Danijel Rehak svoj veliki koncert održao Petar Grašo. Koncert pod nazivom ''Valentinovo u Vukovaru'' okupio je Grašine fanove iz cijele Slavonije, a dalmatinski šarmer i miljenik publike poveo je publiku na romantično glazbeno putovanje uz svoje najveće hitove.

Koncert je otvorio uspješnicom ''Jel' ti reka 'ko'', pa nastavio nizati popularne pjesme ''Trebam nekoga'', ''Srce za vodiča'', ''Lomi me'', ''Ljubav jedne žene'', ''Nemoj'', ''Što je to od mene ostalo'', ''Utorak'', ''Vera od suvog zlata'', ''Moje zlato'', ''Ako te pitaju'', ''Volim i postojim'' i mnoge druge.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Publika se posebno obradovala i Oliverovim hitovima koje je Grašo prigodno zapjevao, a to su ''Cesarica'', ''Dva put san umra'' i ''Nedostaješ mi ti''. Uz sve ljubavne pjesme i balade koje su Grašin zaštitni znak, publika je istinski uživala u koncertnoj večeri ispunjenoj emocijama, a koncert je završen uz hit ''Ko nam brani''.

Koncert je organizirala agencija Zvjezdica Petra iz Zagreba, a Grašo je sinoć uistinu briljirao i dao najbolje od sebe svim Vukovarkama i Vukovarcima te publici koja je pristigla iz drugih gradova u Slavoniji.


Izdvojeno

Reci što misliš!