Lifestyle / Koncerti

dvorište stare pekare

Glazbena senzacija Božo Vrećo večeras u Osijeku

Glazbena senzacija Božo Vrećo večeras u Osijeku

Božo Vrećo, istinska glazbena senzacija, dolazi u Dvorište Stare Pekare u Osijek kako bi oduševio i dirnuo srca publike svojim anđeoskim glasom i emotivnim izvedbama

Večeras je noć kada će Osijek disati glazbu i emocije. Božo Vrećo, istinska glazbena senzacija, dolazi u Dvorište Stare Pekare u Osijek kako bi oduševio i dirnuo srca publike svojim anđeoskim glasom i emotivnim izvedbama.

Božo Vrećo, najpoznatiji po svom karakterističnom lirskom tenoru i nevjerojatnoj glazbenoj ekspresiji, obećava nezaboravnu glazbenu večer ispunjenu emocijama, ljubavlju i dubokim sufi iskustvom. Njegova sposobnost prenošenja dubokih osjećaja kroz glazbu čini ga jednim od najcjenjenijih izvođača na glazbenoj sceni. Božo Vrećo ne samo da izvodi pjesme, već stvara čaroliju koja povezuje publiku u jedinstvenom emocionalnom iskustvu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nastup u Dvorištu Stare Pekare, jednom od najprepoznatljivijih mjesta za kulturna događanja u Osijeku, dodaje posebnu notu ovom večernjem događaju. Pod otvorenim nebom, u rustikalnom okruženju stare pekare, Božo Vrećo će izvoditi svoje hitove i pjesme koje dodiruju dušu.

Za one koji će prisustvovati ovom koncertu, večeras će biti večer koje će se pamtiti. Božo Vrećo dolazi u Osijek s jednim ciljem - da vas povede na emocionalno putovanje kroz glazbu i ostavi trag u vašim srcima. Koncert počinje u 21 sat, a ulaznice možete kupiti na eventim.hr.


Izdvojeno

Reci što misliš!