Lifestyle / Koncerti

izvođači uskoro

Urban fest Osijek 2020. u rujnu unatoč svim izazovima

Urban fest Osijek 2020. u rujnu unatoč svim izazovima

Unatoč tome što je priroda stavila blokadu na 2020. godinu, što su sitna i golim okom nevidljiva bića uspjela izdominirati svjetskom scenom i dirigirati realizacijom naših potreba, Kreativna agencija Adverta navukla je štitove na sebe i kreće u realizaciju najdražeg nam Urban fest Osijek glazbenog festivala


Kao i proteklih godina, ova rastuća priča slavi finale ljeta i uvodi nas u jesen, možda najneizvjesniju do sada, ali puno opušteniju jednom kada se napunite dobrim vibracijama koje festival šalje.

Ovogodišnje izdanje ide pod heštegom #samoosijek jer svi izvođači, na obje pozornice i tijekom oba dana dolaze iz Osijeka. Scena koja nikada nije nestala, samo se malo povukla nad agresivnom poplavom šunda, tijekom vikenda 18. i 19. rujna priprema se za najmoćnije izazivanje dobrih osjećaja do sada.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Od petka, kada će festival voditi zvukovi i energija osječkih demo, craft, underground bendova do subote kada će se na dvije pozornice paralelno održavati jedan od najjačih klupskih programa ovog dijela Europe i koncerti ponajboljih hrvatskih bendova koji pune sve što se da napuniti. Sve to je Osijek.

Pratite informacije i veselimo se zajedno.

PORUKA: Osijek je spreman napraviti vrhunski tulum ubirući plodove rade isključivo iz vlastitog vrta. Urbana permakultura iznjedrila je niz kvalitetnih demo, underground, pa i mainstream izvođača koji će tijekom dva dana izazvati eksploziju dobrih vibracija i ritma koji tjera osmijeh na lice.
 


Izdvojeno

Reci što misliš!