Lifestyle / Kino

Vodimo vas u osječko 7D kino

Vodimo vas u osječko 7D kino

Osijek je nedavno dobio svoje prvo 7D kino. Svi ste upoznati s 3D efektima, a kad se tome doda i pomično sjedalo, voda, vjetar i ostali efekti, doza zabave raste.

Kino smješteno neposredno uz autobusnu stanicu na osječkom Trgu Slobode poziva vas da uronite u svijet virtualne stvarnosti u jedinstvenoj tehnologiji.

Na izbor imate više od 150 različitih filmova, a trenutno je na raspolaganju šest sjedala vrhunske kvalitete u kombinaciji s kvalitetnim 3D naočalama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Šumska avantura, roler coaster, Pumpkin ghost, Sudnji dan, razni crtići i ostali naslovi samo neki od onih koje trenutno imate na izbor, a ponuda će se svaka dva tjedna proširivati, a samim tim i efekti koje ćete moći doživjeti biti će još zabavniji.

Cijena ulaznice za sve projekcije je 20 kuna, a filmovi koje trenutno možete pogledati traju između 5 i 10 minuta. Projekcije su prilagođene djeci iznad 5 godina starosti dok ona između 5 i 8 godina moraju biti u pratnji odrasle osobe.

Aktualnu ponudu potražite na njihovoj Facebook stranici.

5d kino 2

[important title=Nagradna igra]Portal SiB.hr vas vodi na vrhunski doživljaj u 7D kino. Poklanjamo vam 5x1 ulaznicu za projekciju po izboru.

U komentar upišite: SiB.hr me vodi u osječko 7D kino. Dobitnike ćemo proglasiti 14. rujna.

Dobitnici su: Ranka Maksimović, Ana Karavidović, Dražen Medvedec, Emilija Bogdan i Martina Šek[/important]

  


Izdvojeno

Reci što misliš!