Lifestyle

više sreće?

Nakon žirafe, pobjedu Hrvatske prognozirao i osječko-kanadski wolverine

Nakon žirafe, pobjedu Hrvatske prognozirao i osječko-kanadski wolverine
ZOO vrt Osijek

Hrvatska će, ako je vjerovati ovoj prognozi, uvjerljivo slaviti

Druga utakmica Vatrenih na Svjetskom nogometnom prvenstvu na rasporedu je u nedjelju u 17 sati, a odmjerit će snage s reprezentacijom Kanade.

"S obzirom na to da u ZOO vrtu imamo životinje podrijetlom Kanađane, dali smo m priliku prognozirati rezultat, odnosno hoće li navijati za Hrvatsku ili Kanadu! Gorske kune, wolverini, žderonje, rosomasi ili lat. Gulo Gulo, dva sedmogodišnja brata, koji su u osječkom ZOO vrtu od 2016. godine, presudili su u korist Hrvatske. Ponuđene su im dvije kutije sa sijenom, oplemenjenim začinima, koje inače obožavaju i s kojim se rado igraju.", rekli su u osječkom ZOO vrtu.

Žirafa Jonathan bira pobjednika Fotogalerija

Bilo je neizvjesno do same završnice hoće li im proraditi kanadsko domoljubno srce ili ipak naklonost prema državi u kojoj žive.Guliver je prognozirao prvi gol za Hrvatsku, a Oliver je odmah uzvratio istom mjerom, što je dovelo do izjednačenja rezultata. U narednim minutama, sreća se okrenula, Guliver se još dva puta zaletio u kutiju s hrvatskim nacionalnim znakovljem i povećao vodstvo na 3:1. Tako je završio ogled u ZOO vrtu.

Nama preostaje nadati se istome i u nedjelju.
 


Izdvojeno

Reci što misliš!