Lifestyle

uživanje u prirodi

Vikend provedite u Parku prirode Papuk

Vikend provedite u Parku prirode Papuk

Dovoljan razlog da barem jedan dan produženog vikenda provedete na Papuku

Prvi vikend u travnju ujedno je i produženi uskrsni vikend, a za slučaj da ne znate kamo s obitelji i gostima koje očekujete, postoji rješenje – dovedite ih u Park prirode Papuk.

Kamp odmorište Duboka, tradicionalno, prvog dana u travnju otvara svoja vrata svima željnima odmora daleko od užurbane svakodnevice pa svi ljubitelji kampiranja mogu spakirati svoje šatore i zaputiti se prema Dubokoj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U neposrednoj blizini kampa nalazi se i adrenalinski park Duboka koji  je prilagođen i djeci i odraslima pa je zabava za cijelu obitelj zagarantirana. Adrenalinski park uobičajeno je otvoren svakog vikenda od 10 do 18 sati pa će u tom terminu, uz subotu,  biti otvoren i na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak.

Uskrsni ponedjeljak rezervirajte i za Kuću Panonskog mora, posjetiteljski centar udaljen svega dva kilometra od adrenalinskog parka. Stručno vodstvo omogućit će vam da se vratite milijunima godina unazad te uz najsuvremeniju tehnologiju saznate kakav se život nekada odvijao na ovim prostorima i što je od njega ostalo danas.

Nikada nećete pogriješiti odlučite li se za Park šumu Jankovac. Ta najljepša gorska dolina omiljeno je izletište svih generacija.  Istražite ju na dva kotača, najmom brdskih ili električnih bicikala ili se odvažite zaploviti kanuima. Sve ovo je dovoljan razlog da barem jedan dan produženog vikenda provedete na Papuku!

Izdvojeno


Reci što misliš!