Kultura / Ostalo-Kultura

Arheološki muzej Osijek

Započelo otkrivanje najveće muzejske tajne, mogu sudjelovati svi zainteresirani

Započelo otkrivanje najveće muzejske tajne, mogu sudjelovati svi zainteresirani
Dubravka Petric/PIXSELL

Iz Muzeja tako pozivaju sve zainteresirane da se pridruže u otkrivanju, pa je na Facebooku pokrenuta stranica Adam na kojoj se objavljuju različite fotografije i videouratci koji služe kao pomoć u pronalasku tajne

Poznato je kako su muzeji ustanove koje nerijetko sa sobom, iza svojih artefakata, kriju skrivene priče pune zanimljivih događaja iz prošlosti koji mogu zaintrigirati javnost. U skladu s time, prije nekoliko je dana započelo otkrivanje najveće muzejske tajne Arheološkog muzeja u Osijeku.

Iz Muzeja tako pozivaju sve zainteresirane da se pridruže u otkrivanju, pa je na Facebooku pokrenuta stranica Adam na kojoj se objavljuju različite fotografije i videouratci koji služe kao pomoć u pronalasku tajne.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim toga, organizirana je i nagradna igra „Muzejska tajna koja će zapanjiti javnost + 365 dana besplatnog ulaza u muzej!”. Naime, osoba koja ponudi odgovor najbliži pravoj istini o muzejskoj tajni osvaja nagradu, odnosno ovjerenu muzejsku tajnu te 365 besplatnih ulaznica za izložbe, uz mogućnost dolaska svaki put s dvije osobe u pratnji.

Službeno otkrivanje muzejske tajne održat će se u petak, 16. prosinca s početkom u 18 sati u Arheološkom muzeju.


Izdvojeno

Reci što misliš!