Kultura / Ostalo-Kultura

reart festival

Objavljen Natječaj za umjetnike za ReArt Festival 2021.

Objavljen Natječaj za umjetnike za ReArt Festival 2021.

Pozivaju se svi umjetnici da se prijave za izradu glavne skulpture/instalacije koja će se izložiti u sklopu ReArt Festivala od 18. do 20. lipnja 2021. u Osijeku

Izložbeni dio programa svake godine čini neizostavan dio ReArt festivala, te je pri svakom svom izdanju podređen određenom tematikom i načinom umjetničkog izražaja. Tvojom divovskom skulpturom/instalacijom želimo obogatiti maleni svijet našega princa!

Tematskim pristupom radovima kroz ReArtovu platformu svake godine, propituju se novi motivi, otvarajući tako neiscrpan izvor inovativnih ideja za umjetničko stvaralaštvo.
ReArt konceptom recikliranih skulptura i instalacija (ili reciklažno-umjetničkih intervencija), potičemo umjetnike na promoviranje svojih radova na jedan drugačiji način, stvarajući pri tomu platformu umjetničkog predstavljanja.

Kako sudjelovati?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Potrebno je na gore navedenu temu izraditi skicu za glavnu  skulpturu/instalaciju ReArt Festivala. Po izradi skice, poslati kvalitetnu fotografiju, opis i dimenzije rada elektroničkim putem na e-adresu: [email protected] 

Odabrani umjetnik/ca će za svoj rad dobiti iznos u vrijednosti od 1.000,00 kn za materijal (materijal može birati prema svojoj želji), plus 1.000,00 kn honorara.
Pravo sudjelovanja na natječaju imaju svi umjetnici autori i/ili autorske grupe u zemlji.  Prijavom rada autori pristaju na uvjete ovoga poziva, kao i na javno izlaganje i publiciranje  istog. Rok za prijavu skice na  ReArt festival ''Mali princ“ je do 01. lipnja 2021. O ishodu selekcijskog postupka sudionici će bit obaviješteni do 05. lipnja 2021. godine.

"Od svakoga treba tražiti samo ono što on može dati.", kaže jedan citat iz Maloga princa. Mi pak znamo kako jedan od vas svojom maštom  i svojim radom  možete dati puno toga! Stoga od vas tražimo da zavirite u svijet “Maloga princa” i svojom inerpretacijom toga djela, obogatite ovogodišnji umjetnički program ReArt Festivala.
Veselimo se svim vašim radovima!

Organizacija ReArt Festivala


Izdvojeno

Reci što misliš!