Kultura / Kazaliste

Okuplja nove članove

Pridruži se Klubu kazališne publike u Osijeku!

Pridruži se Klubu kazališne publike u Osijeku!

U svom je dosadašnjem djelovanju KLAP KLAP producirao seriju video sadržaja o kazalištu i kazališnoj publici i audio podcast s istom tematikom

KLAP KLAP okuplja treću generaciju članova kluba kazališne publike te otvara priliku da im se pridružite u dosadašnjim i novim aktivnostima. Poziv je otvoren za sve mlade (i sve koji se tako osjećaju) raspoložene za timski i kreativni rad koji se ne ustručavaju istaknuti svoje mišljenje i žele naučiti nešto novo.

Kazališna publika dobiva novu aktivnu dimenziju kroz klub gledatelja, klub čitatelja i klub volontera. Svaka jedinica donosi svježi pristup kazalištu, što dokazuje i ostavština protekle dvije generacije. U svom je dosadašnjem djelovanju KLAP KLAP producirao seriju video sadržaja o kazalištu i kazališnoj publici i audio podcast s istom tematikom, organizirao zajedničke odlaske na predstave, a od prošle godine pokrenuo i novi smjer projekta - KLAP KLAP za nezavisnu scenu (obilazak i analiza izvedbenih prostora).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sve zainteresirane očekuju tri sekcije članstva. Članovi kluba gledatelja čine publiku koja zajedno gleda predstave i raspravlja o njima. Klub čitatelja posvetit će se čitanju dramskih tekstova koji se ne izvode u Osijeku i okolici kako bi se otvorio put ka promišljanju i afirmaciji suvremenog teksta. Klub volontera vodit će društvene mreže, kreirati zanimljiv sadržaj te osmišljavati strategije za daljnji razvoj i promociju kluba.

KLAP KLAP je platforma za razmjenu informacija, ideja i razmišljanja. Odgovara na potrebu zajedničkog angažmana publike i kazališta. Cilj je razmjena informacija, ideja i stajališta između kazalištaraca i publike. Prvenstvo članstva imaju mlade osobe od 16 do 30 godina. Broj je mjesta za nove članove ograničen.

Prijave su otvorene do 20. ožujka, a prijaviti se možete putem obrasca za klub čitatelja, obrasca za klub gledatelja i obrasca za klub volontera.

Za sve dodatne informacije možete se javiti na mail: [email protected].


Izdvojeno

Reci što misliš!