Kultura / Kazaliste

Na međunarodnom festivalu

Predstava ''Djedova priča'' Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića dobila još dvije nagrade

Predstava ''Djedova priča'' Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića dobila još dvije nagrade
PR

Predstava ''Djedova priča'' do sada osvojila je pet nagrada

Predstava ''Djedova priča'' osječkog Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića zaslužila je još dvije nagrade na velikom međunarodnom festivalu u Subotici. Tročlani žiri 30. Međunarodnog festivala pozorišta za decu Subotica u sastavu: Amela Vučenović, Jelena Sitar Cvetko i Jaroslav Antonjuk, jednoglasno je dodijelio sljedeće nagrade:

  • Nagradu za najbolje glumačko ostvarenje Ivici Lučiću za ulogu djeda u predstavi ''Djedova priča'' za izuzetno promišljenu i emotivnu igru s vrhunskom animacijom te oživljavanjem predmeta i dekora
  • Specijalnu nagradu žirija Maji Lučić za originalnu dramaturšku koncepciju predstave ''Djedova priča'' koja u predlošku ima vizualne elemente režije te dostiže važne humane i etičke vrijednosti s jakom emotivnom porukom.

Podsjećamo, predstava ''Djedova priča'' do sada osvojila je pet nagrada: nagradu za najbolju glumu/animaciju na 2. InPuT Festu u Karlovcu (Ivici Lučiću), nagradu za najboljeg glumca (Ivici Lučiću), nagradu za najbolju predstavu po ocjeni Dječjeg žirija na XII. Bugojanakom lutkarskom bijenalu te ove dvije najnovije koje stižu iz Subotice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Čestitke i svim ostalim nagrađenim kolegama na 30. Međunarodnom festivalu pozorišta za decu u Subotici.


Izdvojeno

Reci što misliš!