Događanja / Ostala

18. ožujka

U Knjižnici Centra za kulturu Čepin održat će se radionice ukrašavanja pisanica i izložbe

U Knjižnici Centra za kulturu Čepin održat će se radionice ukrašavanja pisanica i izložbe
PR

Nakon radionice će, u Knjižnici Centra za kulturu Čepin, biti postavljena izložba pisanica do Mladog Uskrsa ili Bijele nedjelje, odnosno, do 7. travnja

U Knjižnici Centra za kulturu Čepin će se u ponedjeljak, 18. ožujka u 17,30 sati održati radionica ukrašavanja pisanica tradicionalnom tehnikom ''grebanja'' i ''bušenja''.

Radionicu će voditi gospođa Marija Anđelić, mještanka Čepina. Obvezne su prijave osobno u Knjižnici, na telefon 031/381-307, na e-mail [email protected] ili u inbox na Facebook stranici Knjižnice. Nema kotizacije, sav je potreban pribor osiguran, potrebno je imati slobodnog vremena i malo dobre volje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon radionice će, u Knjižnici Centra za kulturu Čepin, biti postavljena izložba pisanica do Mladog Uskrsa ili Bijele nedjelje, odnosno, do 7. travnja.

Gospođa je Marija svoj radni vijek, punih 46 godina, provela kao medicinska sestra na osječkoj psihijatriji, kao grupni terapeut. Dvije je godine umirovljenica koja ne miruje. Majka je dvoje djece, baka dvoje unučadi. Još je u djetinjstvu s majkom ukrašavala ''ekstra'' pisanice, a na poslu se, u nedostatku sredstava za radnu terapiju, dosjetila njihove izrade. Kao umirovljenica je intenzivirala hobije: hekla, štrika, šije, čita, njeguje cvijeće, vrtlari, obožava putovati, voli plesati…

I za kraj, ne osjeća se starom! Kako sama kaže: ne zna to opisati, ali voli sve što vole mladi.


Izdvojeno

Reci što misliš!