Događanja / Ostala

14. ožujka

U Info-centru za mlade Osijek održava se radionica heklanja za mlade

U Info-centru za mlade Osijek održava se radionica heklanja za mlade

Tijekom radionice polaznici će steći osnovna znanja koja su im potrebna da bi dalje samostalno usavršili svoje vještine i krenuli u samostalne projekte kroz heklanje i sastavljanje vunenih ružica

Heklanje je s dobrim razlogom postalo novi trend – pomaže smanjenju stresa, jako je nagrađujući hobi budući da pokazuje trenutne rezultate te je savršen spoj kreativnog i praktičnog.

Suvremeni pristup informacijama čini stjecanje novih vještina lakše nego ikada, tako da bilo tko može kupiti nešto vune i početi uz pomoć YouTubea. Ipak, praktičnu demonstraciju ništa ne može zamijeniti. Tako su i u Info-centru odlučili pružiti priliku mladima da se okušaju u ovoj vještini.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Radionica heklanja održat će se u četvrtak, 14. ožujka od 18 do 20 sati u Info-centru za mlade Osijek (Kralja Zvonimira 15).

Tijekom radionice polaznici će steći osnovna znanja koja su im potrebna da bi dalje samostalno usavršili svoje vještine i krenuli u samostalne projekte kroz heklanje i sastavljanje vunenih ružica. Radionica će se održavati u grupama od pet do šest sudionika kako bi se svakom sudioniku pružila odgovarajuća individualna pažnja.

Također, voditeljica Tomislava Ćavar će sa sudionicima podijeliti brojne besplatne izvore koje mogu koristiti u daljnjem radu.

Radionica je namijenjena mladima između 15 i 30 godina.

Zbog ograničenog broja polaznika, na radionicu se potrebno prijaviti putem online prijavnice. Nakon prijave polaznici će dobiti daljnje upute o potrebnim materijalima i potencijalnoj podjeli u više grupa.

Za dodatne informacije možete se javiti na e-mail adresu [email protected].

Ova aktivnost provodi se u sklopu projekta Regionalni info centar za mlade koji je financiran sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.


Izdvojeno

Reci što misliš!