Događanja / Ostala

19. ožujka

Nakon Afrike i Amerike Infobip Connect Meetup stiže i u Osijek

Nakon Afrike i Amerike Infobip Connect Meetup stiže i u Osijek
PR

Cilj meetupa je dati impuls jačanju lokalnih tehnoloških zajednica

Nakon brojnih uspješno održanih Infobip Connect meetupova diljem Europe, Afrike i Sjeverne Amerike, na red je došao Osijek! Infobip, globalni lider u poslovnoj komunikaciji, sprema prvi Infobip Connect Meetup u Osijeku i poziva sve tech entuzijaste, developere i startupe da se pridruže ovom jedinstvenom događaju.

Event će se održati u utorak, 19. ožujka s početkom u 18 sati u poduzetničkom inkubatoru BIOS, u suradnji s Osijek Software Cityjem, a istaknuti govornici su Srđan Kovačević, izvršni direktor i suosnivač tvrtke Orqa; Bernardin Katić, izvršni direktor tvrtke Insa Investment Software AG te Petra Fribert i Sven Suka, softver inženjeri u tvrtki Infobip.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ključne su teme predavanja:

  • Najbolje prakse u Generativnoj umjetnoj inteligenciji: Bernardin Katić će istražiti svijet generativne umjetne inteligencije, istražujući najbolje prakse za algoritme umjetne inteligencije koji stvaraju novi sadržaj na temelju obučenih podataka.
  • Demistificiranje LLM-ova: Petra Fribert će demistificirati velike jezične modele (LLM-ove), objašnjavajući kako rade i pružajući uvide u optimizaciju njihove izvedbe.
  • Važnost veličine paketa: Sven Suk će naglasiti važnost optimizacije veličine paketa, ilustrirajući njezinu važnost kroz primjere.

Na meetupu će sudionici moći iz prve ruke saznati o aktualnim trendovima u svijetu developera i startupa, stvoriti nove konekcije te se međusobno povezati na druženju nakon službenog dijela programa.

Cilj meetupa je dati impuls jačanju lokalnih tehnoloških zajednica. Nikola Pavešić, direktor za developersko iskustvo u Infobipu, predstavit će Startup Tribe program koji pomaže startupima u njihovom poslovanju, rastu i razvoju.

Ulaz na meetup je besplatan, uz registraciju na poveznici.

Infobip je krenuo kao mala startup kompanija iz Vodnjana u Istri. Danas, sa 17 godina iskustva u IT industriji, globalno zapošljava oko 3500 ljudi te posluje na šest kontinenata kroz više od 70 ureda. Razlog ovolikom uspjehu su Infobipova komunikacijska platforma i usluge za poslovne subjekte koje mogu doprijeti do gotovo sedam milijardi korisnika i stvari u više od 190 zemalja.

Time je omogućena besprijekorna mobilna komunikacija poslovnih subjekata s njihovim krajnjim korisnicima - na svakom kanalu i uređaju, u svakom trenutku i bez obzira na to u kojemu se dijelu svijeta nalaze. Kompanija surađuje i u partnerstvu je s vodećim mobilnim operatorima i kompanijama koje razvijaju messaging aplikacije, bankama, e-commerce kompanijama, društvenim mrežama i tehnološkim kompanijama.

Infobip je u svijetu prepoznat kao dobitnik brojnih nagrada za kvalitetu usluga koje provodi, pri čemu surađuje s najvećim svjetskim chat aplikacijama poput WhatsAppa, Vibera, Telegrama te s globalno poznatim brendovima poput Virgin Megastore, Strave, Ubera, Zendeska, Burger Kinga i mnogim drugima.


Izdvojeno

Reci što misliš!