Događanja / Istaknuta

11. lipnja

U Gradskom vrtu sprema se koncertni spektakl posvećen grupi AC/DC

U Gradskom vrtu sprema se koncertni spektakl posvećen grupi AC/DC
Facebook/Highway to Symphony

Gostujući vokalist Dodo 'Brian' Šimún na pozornici će utjeloviti Briana Johnsona koji je imao veliku ulogu i u drugom razdoblju uspjeha australskih rokera

Čuti pjesme legendarnih AC/DC na koncertu uživo je san mnogih ljubitelja rocka!

''Highway to Symphony'' je spektakl koji će te snove pretvoriti u realnost. Prvi i jedini koncert posvećen grupi AC/DC u kojemu sudjeluju simfonijski orkestar i posebne zvijezde spektakla: Jack Frost (najbolji glas Bona Scotta) i grupa "The Jack". Nikada niste vidjeli ništa slično!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U jednoj će se večeri na istom mjestu sjediniti dvije epohe: AC/DC i simfonijski orkestar, klasika i suvremenost. Silna energija ovih koncerata neće niti jednog od na tisuće slušatelja ostaviti ravnodušnim.

Kultni period rockn'rolla ''visokog napona'', neraskidivo povezanog s figurom Bona Scotta utjelovit će službeni tribute glas Bona - Jack Frost. Jack Frost je vokalist tribute benda The Jack, i po mišljenju fanova AC/DC, najbolji glas Bona Scotta na svijetu.

Gostujući vokalist Dodo 'Brian' Šimún na pozornici će utjeloviti Briana Johnsona koji je imao veliku ulogu i u drugom razdoblju uspjeha australskih rokera.

"The Jack" je tribute band AC/DC i orkestar "Lords Of The Sound" koji će vas dva sata oduševljavati najboljom mogućom izvedbom australskog rock'n'rolla ''visokog napona''.

Gledatelje čeka megalomanski eksplozivni spektakl: najbolji hitovi i rifovi iz dvije ere australskih rokera, energija koja nema mjeru, simfonijske integracije i interpretacije hard rocka te zvuk koji obara s nogu! I ono najvažnije - izvedba pjesama najdražih AC/DC neće nikoga ostaviti ravnodušnim!

Prvi puta se rock'n'roll žanr grupe AC/DC spaja sa zvukom simfonijskog orkestra! Jedinstveni spektakl, čista energija i pogon australskog rocka, spojeni s harmonijom simfonijskog orkestra u novom izdanju, probudit će u vama fantastične emocije 11. lipnja u Gradskom vrtu.


Izdvojeno

Reci što misliš!