Događanja / Istaknuta

18. ožujka

Na EFOS-u održava se konferencija "Žene u poduzetništvu"

Na EFOS-u održava se konferencija

Tema je ovogodišnje konferencije ''Ako možeš, ne znači da moraš'', a cilj je konferencije širenje svijesti o položaju žena u poslovnom svijetu i njihovih inspirativnih životnih priča

Studentska udruga Poduzetnici bez granica (EWoB) koja djeluje na Ekonomskom fakultetu u Osijeku povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, 18. ožujka ove godine organizira 6. konferenciju ''Žene u poduzetništvu''. Konferencija iz godine u godinu okuplja ženske lidere iz javnog i poslovnog života te priča neke od najljepših priča o brojnim uspjesima.

Tema je ovogodišnje konferencije ''Ako možeš, ne znači da moraš'', a cilj je konferencije širenje svijesti o položaju žena u poslovnom svijetu i njihovih inspirativnih životnih priča.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Progovaramo o temama koje uspješni poslovni ljudi i mladi nemaju često priliku čuti, a značajno im pomažu u karijernom napretku i profesionalnom putu'', govore organizatori.

Početak konferencije planiraju obilježiti prvom debatom na fakultetu s temom ''Srce poduzetništva vs. korporativni puls'' kojom žele progovoriti o pozitivnim razlikama poduzetništva i korporacije te tako, u skladu s krovnom temom projekta, približiti mladima teme o kojima se rijetko progovara (prednosti i nedostatci, balans poslovnog i privatnog, stres i odgovornost u odnosu na užitak i zadovoljstvo) s ciljem lakšeg profesionalnog opredjeljenja i karijernog napretka.

Udruga EWoB godinama ulaže trud i znanje u organiziranje konferencija poput ove te svake godine napravi iskorak u vidu gostujućih predavanja, edukativnog sadržaja, ali i samog organizacijskog dijela konferencije.


Izdvojeno

Reci što misliš!