Događanja / Istaknuta

18. ožujka

Zeleni Osijek organizira javnu tribinu "Osijek gori – Otpad i ekološke katastrofe"

Zeleni Osijek organizira javnu tribinu
Davor Javorović/PIXSELL

Marko Košak iz Zelene akcije održat će predavanje o modelu uspješnog lokalnog gospodarenja otpadom po 'zero waste' načelima

Zeleni Osijek organizira Javnu tribinu i panel diskusiju pod nazivom "Osijek gori – otpad i ekološke katastrofe" koja će se održati u ponedjeljak, 18. ožujka s početkom u 17 sati u dvorani OTOS-a u Osijeku, Vukovarska cesta 1. Događanje je besplatno i otvoreno za sve građane, predstavnike institucija, predstavnike civilnog društva i ostale zainteresirane sudionike.

Organizira se u okviru projekta PARTICIPACIJA – Prava i uloga građana u području ekološki održivog gospodarenja otpadom, sufinanciranog sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te Grada Osijeka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Marko Košak iz Zelene akcije održat će predavanje o modelu uspješnog lokalnog gospodarenja otpadom po 'zero waste' načelima – primjer dobre prakse PRE-KOM (Grad Prelog i 13 općina), dok će na panel diskusiji o ekološkoj katastrofi nastaloj požarom plastike u Osijeku protekle godine sudjelovati predstavnici Zelenog Osijeka, Odjel za biologiju, Osijek, Zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije, JVP Grada Osijeka i Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije.

Sudjelovanje se može potvrditi ispunjavanjem prijavnog obrasca, zaključno s nedjeljom, 17. ožujka.


Izdvojeno

Reci što misliš!