Događanja / Istaknuta

16., 23. i 30. ožujka

Sportissimo poziva na uskršnje kreativne radionice za djecu u Osijeku

Sportissimo poziva na uskršnje kreativne radionice za djecu u Osijeku
PR

Sve radionice bit će vođene stručnim vodstvom kako bi osigurale sigurno i kreativno iskustvo za djecu

Sportissimo, inovativno odredište za razvoj motoričkih sposobnosti i znanja djece u dobi od dvije do deset godina, poziva sve roditelje i njihove mališane na Uskršnje kreativne radionice.

Osim redovitih treninga, Sportissimo pruža priliku za proslavu dječjih rođendana, a uskoro će biti domaćin i niza kreativnih radionica kako bi potaknuo kreativnost najmlađih.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Roditelji djece u dobi od šest do 12 godina mogu prijaviti svoje mališane za sudjelovanje u kreativnim Uskršnjim radionicama. Ukupno će biti održane tri različite radionice, pri čemu je cijena jedne radionice sedam, a za sve tri radionice iznosi 15 eura.

Radionice će se održavati 16., 23. i 30. ožujka od 11,30 do 13 sati. Na prvoj radionici, djeca će imati priliku izraditi unikatna uskršnja gnijezda, dok će se na drugoj posvetiti izradi uskršnjih figurica od različitih materijala.

Posljednja radionica bit će posvećena bojanju i ukrašavanju jaja. Sve radionice bit će vođene stručnim vodstvom kako bi osigurale sigurno i kreativno iskustvo za djecu.

Prijavu za radionicu možete pogledati na poveznici. Sportissimo se nalazi na adresi Gundulićeva ulica 54.

Za dodatne informacije o treninzima i radionicama, posjetite njihov Facebook ili Instagram profil.


Izdvojeno

Reci što misliš!