Događanja / Istaknuta

27. veljače

U kino Urania dolazi poznati reper Stole s predstavom ''Stara škola Kreka - Iz tame u svjetlo''

U kino Urania dolazi poznati reper Stole s predstavom ''Stara škola Kreka - Iz tame u svjetlo''
Damir Špehar/PIXSELL

Ovo je priča o jednom pjevaču koji je 18 godina bio ovisan o kokainu i koji se ohrabrio nakon brojnih pokušaja i padova, izrugivanja, nepovjerenja i razočarenja ponovno ustati i napokon ustrajati

Nakon sedam sezona, predstava ''Stara škola Kreka - Iz tame u svjetlo'' i dalje puni kazališne dvorane. Hrvatska glazbena i TV zvijezda Marin Ivanović – Stole ne namjerava stati te priprema veliku proljetnu turneju u kojoj se nalazi i Osijek po drugi puta, i to 27. veljače od 19 sati u kino Urania.

Karte po cijeni od deset eura bit će u prodaji u radno vrijeme blagajne, odnosno od ponedjeljka do srijede od 12 do 21 sat, četvrtkom i petkom od 16,30 do 21 sat, a vikendom od 10,30 do 12 i od 16,30 do 21 sat.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za ostale informacije možete kontaktirati Upravu na broj telefona 031 205 501 (od ponedjeljka do petka od devet do 17 sati) te Blagajnu kina na broj telefona 031 205 507 (svakim danom od 16,30 do 21 sat). Također, možete se javiti i inbox porukom na Facebooku ili Instagramu kina Urania.

Ova monodrama ispričana je preko 280 puta u 30+ gradova. Ovo je priča o svakome od nas, a ispričana iz ugla jednog trinaestogodišnjeg dječaka koji dolazi iz stabilne obitelji i koji litru mlijeka dnevno i san da postane najbolji košarkaš svijeta zamijeni prvim jointom, a kasnije svime ostalime što slijedi.

Ovo je priča o jednom pjevaču koji je 18 godina bio ovisan o kokainu i koji se ohrabrio nakon brojnih pokušaja i padova, izrugivanja, nepovjerenja i razočarenja ponovno ustati i napokon ustrajati.

Ovo je priča o Marinu Ivanoviću – Stoletu, hrvatskom reperu, voditelju i showmanu od kojega su svi odustali. Ali ne i njegova obitelj. Ne i Bog. A on je, u dubini svojega bića znao da postoji bolje od ovoga, da je sloboda upravo u redu i postavljanju granica, da je život koji tek upoznaje beskonačan u svojoj ljepoti. I upravo to želi prenijeti publici, svjedočanstvom života u paklu koji je prošao i svjetlom na kraju tunela.

Ovo je predstava koju treba pogledati svaki teenager kako mu nikada ne bi palo na pamet ići tim putem. Ovo je predstava koju treba pogledati svaki roditelj kako bi se znao nositi s problemom i prepoznati ga u samom početku. Ovo je predstava za pedagoge, profesore, poslovne ljude, liječnike, psihologe i psihijatre, bake i djedove.

Ovo je obiteljska predstava, makar prikazuje i najcrnije trenutke jednog narkomana od kojega će vam se zavrtiti u glavi i smučiti. Ali, koju treba svatko pokazati kao svjedočanstvo da uvijek postoji izlaz.

''Moja priča nije gluma jer ja nisam glumac i ne želim im parirati, ali itekako mogu vjerodostojno prenijeti poruku koja je iskrena i dolazi iz dubine mojega srca'', poručio je Stole.

Svoje ulaznice možete potražiti na blagajni kina Uranije od četvrtka, 1. veljače.


Izdvojeno

Reci što misliš!