Događanja / Istaknuta

26. siječnja

Udruga REART organizira tradicionalnu Noćnu izložbu povodom Noći muzeja

Udruga REART organizira tradicionalnu Noćnu izložbu povodom Noći muzeja

Što se u umjetnosti događa danas, s kojim se tehnikama i temama umjetnici najčešće susreću i koji ih motivi inspiriraju za stvaranje, sve to možete saznati posjetom ove izložbe

Programu ovogodišnje Noći muzeja tradicionalno se pridružuje i Udruga REART koja će u petak, 26. siječnja od 19 sati do ponoći u prostoru galerije na adresi Kamila Firingera 3, Tvrđa, Osijek, prigodno upriličiti Noćnu izložbu vol. 5.

Jednodnevni umjetnički projekt pod nazivom Noćna izložba organiziraju sada već petu godinu, i to u suradnji s udrugom Slama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cilj je noćne izložbe prikazati djelovanje suvremenih akademskih i neakademskih umjetnika i njihova rada u različitim umjetničkim smjerovima i tehnikama, od slikarstva, preko grafike i crteža, do kiparstva te ostalih kreativnih izričaja.

Što se u umjetnosti događa danas, s kojim se tehnikama i temama umjetnici najčešće susreću i koji ih motivi inspiriraju za stvaranje, sve to možete saznati posjetom ove izložbe.

Osim promocije lokalnih umjetnika i poticanja njihovog stvaralaštva, svrha je izložbe i povezivanje i upoznavanje građana s raznolikim konceptima umjetničkog stvaralaštva.
Izložba je prodajnog karaktera, što znači kako kupnjom svakog izloženog primjerka podupirete umjetnicu ili umjetnika u daljnjem stvaranju te postajete ponosni vlasnik jedne od izloženih umjetnina.


Izdvojeno

Reci što misliš!