Događanja / Istaknuta

27. rujna

"Ako sam žena nisam konj" - hit predstava u kinu Urania

Ova monodrama igra se a velikim uspjehom i publika se iznova vraća

Komedija "Ako sam žena nisam konj" za jake žene i hrabre muškarce, urnebesna komedija o ženi koja traži ljubav održati će se u Kinu Urania 27. rujna u 20 sati. Cijela ulaznice iznosi 80 kuna, a iste se mogu kupiti 

  • 031 205 501 - Uprava (pon-pet od 9:00-17:00 sati)
  • 031 205 507 - Blagajna kina (svaki dan od 17:30:-21:30 sati)
  • inbox poruka na Facebooku ili Instagramu kina Urania.

U najavi predstavi se kaže kako se radi o komičnoj i iskrenoj priči jedne žene koja, tražeći onog pravog, na momente gubi samu sebe.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Priča je to o zaljubljivoj i pomalo naivnoj djevojci od trenutka gubljenja nevinosti do zrelog doba. Suštinski, to je priča svake žene koja nastoji da pronađe “onog pravog”. Priča o pametnoj mladoj ženi koja radi glupe stvari. Zbog ljubavi. Zbog biološkog sata. Zbog babe.  O babi koja je tera da se uda. O muškarcima koji ne bi da se ožene.

Priča koja će vas nasmijati i rasplakati. Priča koju će svaka žena razumjeti....

Da li postoje sretni krajevi u ljubavi ili nas je, kako kaže glavna junakinja, "zajebao Holivud"?

Pogledajte ovu monodramu koja će vas nasmijati do suza, ali i naterati da se zamislite nad večitim pitanjem svake žene - da li sam ja normalna.

Ova monodrama na komičan način prikazuje sazrevanje od prvog zaljubljivanja do prvih bora i jednu od najvažnijih borbi svake žene – borbu da prihvati samu sebe", kaže se u najavi predstave.

Stand up komičarka i glumica Ana Poznanović u svijet stand up komedije ulazi nakon objavljenog romana „Vrati se mami, siso“ koji govori o mladoj ženi koja bezuspešno pokušava da se izbori sa balkanskim sistemom vrijednost, maminim sinovima i svojom disfunkcionalnom obitelji.  

Nakon ovog romana ulazi u svijet stand up komedije, najprije uz iskusne kolege komičare, a zatim i sa samostalnim One woman show nastupima koji privlače kako žensku, tako i mušku publiku željnu brutalno iskrenih razgovora o muško-ženskim odnosima, a naročito ispovijesti o seksu i „dejtingu“ u vrijeme društvenih mreža.

Nakon višegodišnjeg iskustva stand up komičarke konačno se oprobala i na „daskama koje život znače“ sa monodramom „Ako sam žena, nisam konj“.

U njoj igra više „uloga“, od 19-godišnje zaljubljene balavice do 40-godišnje žene koja je prošla život ne postajući ništa pametnija kada je ljubav u pitanju. Ova monodrama igra se a velikim uspjehom i publika se iznova vraća zbog komičnog, ali nadasve iskrenog tona kojim su ispričane ženske muke, strahovi i čežnje. 


Izdvojeno

Reci što misliš!