Događanja / Istaknuta

6. listopada

Hrvatski dom Čepin: Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Hrvatski dom Čepin: Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Akcija dobrovoljnog davanja krvi održati će se u utorak, 6. listopada 2020. godine od 17.00 do 20.00 sati u Hrvatskom domu u Čepinu (u prizemlju zgrade Općine Čepin)

Gradsko društvo Crvenog križa Osijek i Klinički zavod za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek u suradnji s Općinom Čepin i Udrugom oženjenih muškaraca organiziraju akciju dobrovoljnog darivanja krvi koja će se održati u utorak, 6. listopada 2020. godine u vremenu od 17.00 do 20.00 sati u prostorijama Hrvatskog doma u Čepinu.

Akcija dobrovoljnog davanja krvi održat će se uz najviši higijenski standard u prostorima održavanja akcije te uz strogo pridržavanje mjere osobne udaljenosti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pozivamo sve građane koji su u mogućnosti da se odazovu akciji i još jednom pokažu kako imaju veliko srce i kako su davatelji krvi ti koji pokazuju nesebičnu spremnost da pomognu onima kojima je krv u ovom trenutnu neophodna kao lijek.

Akcije dobrovoljnog davanja krvi su od iznimne važnosti u ovom trenutku i održavaju se uz primjenu svih mjera sigurnosti preporučenih od mjerodavnih institucija, a njihovo održavanje je neophodno za normalno funkcioniranje zdravstvenog sustava.

Daruj krv, spasi život!


Izdvojeno

Reci što misliš!