Vijesti / Regija

slavonski brod

Policija jedva svladala pijanog Poljaka: Galamio, opirao se uhićenju, udarao glavom u zid...

Policija jedva svladala pijanog Poljaka: Galamio, opirao se uhićenju, udarao glavom u zid...
Željko Lukunić/PIXSELL

Alkotestom je u organizmu 22-godišnjaka očitana koncentracija alkohola u iznosu od 1,16 promila

Dana 23. lipnja, oko 1.30 sati, u Slavonskom Brodu, javni red i mir je na ulici (Starčevićeva), vikom i galamom narušavao je 22-godišnji poljski državljanin bez majice na sebi, započinje izvješće brodsko-posavsak policija.

"Kada je ugledao policijske službenike dao se u bijeg trčeći, no policijski službenici su ga sustigli i spriječili u bijegu. Prilikom uhićenja pružao je aktivan otpor te su policijski službenici primijenili sredstva prisile tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje. Alkotestom je u organizmu 22-godišnjaka očitana koncentracija alkohola u iznosu od 1,16 promila. Navedeni je i u pritvorskoj jedinici policijske postaje nastavio sa nekontroliranim ponašanjem (udaranjem nogama po vratima, glavom u zid), te mu je pružena liječnička pomoć, kojom prilikom su konstatirane tjelesne ozljede u vidu ogrebotina.", piše policija.

Policijski službenici protiv 22-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.


Izdvojeno

Reci što misliš!