Vijesti / Regija

minimalni problemi

Centar 112: U Slavoniji i Baranji bez težih posljedica nevremena

Centar 112: U Slavoniji i Baranji bez težih posljedica nevremena
Čitatelj

Događaji na području istočne Hrvatske vezano uz današnje nevrijeme

Kiša praćena vjetrom stigla je u ranim poslijepodnevnim satima i u Slavoniju i Baranju. Za razliku od Zagreba i okolice gdje je nevrijeme stvorilo značajnije probleme, u našim krajevima nije bilo težih posljedica, a o svemu je izvijestio Centar 112.

OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA
- 13:53 sati dojava da je uslijed jakog vjetra pala grana s drveta na parking u Osijeku, Svačićeva 3. Oštećeno je nekoliko automobila. Angažirana policija i JVP Osijek. Vatrogasna intervencija završena u 14:41 sati. Oštećena su 4 parkirana automobila.
- 14:11 sati dojava o padu grane na automobil u Kopačkom ritu. Obaviještena policija, zbog osiguranja. Nema ozlijeđenih. Granu su djelatnici Javne ustanove Park prirode Kopački rit uklonili s ceste.
- 14:50 zaprimljena dojava iz Silaša da u cijeloj ulici 1.maja nema jedne faze el. energije. Izviješten HEP Osijek koji će poslati dežurnu ekipu da otkloni kvar.
-  15:25 zaprimljena dojava da u Tenju, ulica Ante Kovačića, jedna strana ulice nema el.energiju. Izviješten HEP Osijek koji će poslati dežurnu ekipu da otkloni kvar.

ekipe na terenu Snažan vjetar i kiša u Osijeku stvaraju probleme, palo drvo u velikom stambenom naselju

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

POŽEŠKO-SLAVONSKA ŽUPANIJA
- u 12:52 sati zbog kvara na dalekovodu bez opskrbe električnom energijom ostala naselja: Jagma, Dobrovac, Kukunjevac, Brezine, Bujavica, Gaj, Brekinska, Goveđe Polje, Strižičevac i Toranj (grad Lipik), ukupno  557 korisnika mreže. Kvar je u potpunosti otklonjen u 15:20 sati te su sva naselja uključena u mrežu.
- u 16:40 sati zaprimljena dojava o uništenju jedne strane krovišta obiteljske kuće uslijed olujnog vjetra u naselju Vetovo. Na lokaciju i intervenciju izašli vatrogasci DVD Kutjevo. Intervencija je u tijeku.

BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA
- u 11:56 sati zbog kvara na elektroenergetskom postrojenju bez električne energije od 11:45 do 12:35 sati bilo je 577 korisnika u nekoliko naselja općina Oriovac, Brodski Stupnik, Sibinj i dio PSŽ.
- u 14:09 sati dojava da je vjetar otkinuo granu sa stabla drveta. Grana se nalazi na cesti i ugrožava promet. Obavještena policija i poduzeće SB Trade j.d.o.o. koje održava prometnice u gradu. Grana je brzo uklonjena s prometnice i stavljena na zelenu površinu. Granu će riješiti Komunalac SB.

VUKOVARSKO-SRIJEMSKA ŽUPANIJA
- u 13:49 sati uslijed vjetra u Vukovaru, stablo je palo na parkirano osobno vozilo i stazu u ulici Hrvatskog zrakoplovstva 2. U rušenju stabla, nastala je samo materijalna šteta, a na intervenciju su poslani vatrogasci JVP Vukovar 2/1 radi uklanjanja stabla i OKC PU VSŽ radi osiguranja područja. Intervencija vatrogasaca završila je u 14:47 sati.

VIROVITIČKO-PODRAVSKA ŽUPANIJA
- nije bilo događaja.


Izdvojeno

Reci što misliš!