Vijesti / Regija

završila u zatvoru

Kakva vožnja! Pijana vozačica na cesti Vukovar - Osijek prelazila na suprotnu stranu i udarala aute iz suprotnog smjera

Kakva vožnja! Pijana vozačica na cesti Vukovar - Osijek prelazila na suprotnu stranu i udarala aute iz suprotnog smjera
Čitatelj

Vozačica je u žurnom postupku dobila deset dana zatvora, a srećom nije bilo težih posljedica ove prometne nesreće

Vožnja u alkoholiziranom stanju jedan je od najčešćih uzročnika prometnih nesreća, a pravo je čudo da prilikom ove vožnje nije došlo do težih posljedica zaslužna je samo sreća.

Naime, tijekom četvrtka navečer oko 20,45 sati, na državnoj cesti DC-2 (Osijek-Vukovar), 60-godišnja vozačica osobnog automobila požeških registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola u organizmu od 2,57 g/kg, nije se kretala sredinom obilježene prometne trake te je vozilom prešla na suprotnu prometnu traku i udarila u osobni automobil vukovarskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 45-godišnjak, a potom i u osobni automobil krapinskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 58-godišnjak, nakon čega je napustila mjesto događaja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prema snimci koju objavljujemo vidljivo je kako je vozačica itekako ugrožavala promet pa je samo zahvaljujući brzoj reakciji policije spriječena teža prometna nesreća.

"Vozačica je ubrzo pronađena, uhićena i u žurnom postupku pred Općinskim sudom u Vukovaru određeno joj je zadržavanje u trajanju 10 dana te je predana u Zatvor u Osijeku", stoji u odgovoru koji smo dobili iz policije.

Iz policije kažu kako je u prometnoj nesreći nastupila materijalna šteta, a nije bilo ozlijeđenih osoba. Prema našim informacijama srećom došlo je samo do manjih oštećenja na vozilima iz suprotnog smjera.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!