Vijesti / Regija

recidivist

Policija u rutinskoj kontroli u Tenji zaustavila vozača: On završio u zatvoru, a vozilo mu oduzeto

Policija u rutinskoj kontroli u Tenji zaustavila vozača: On završio u zatvoru, a vozilo mu oduzeto
Ilustracija (PIXSELL)

Vozač je uhićen te mu je privremeno oduzeto vozilo s kojim je upravljao do donošenja odluke o prekršaju i doveden je na sud koji mu je produžio zadržavanje na 14 dana te je sproveden u zatvor

Policije je u srijedu u 15,30 sati u Tenju u prometu zaustavila 37-godišnjaka  koji je upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je rješenjem određeno da ne može podnijeti zahtjev za izdavanje vozačke dozvole na rok od dvije godine zbog prikupljenih 9 bodova.

Do sada je četiri puta pravomoćno presuđen od čega tri puta prije stjecanja prava na upravljanje i jednom zbog počinjenog prekršaja opisanog u članku 286. Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vozač je uhićen te mu je privremeno oduzeto vozilo s kojim je upravljao do donošenja odluke o prekršaju i doveden je na sud koji mu je produžio zadržavanje na 14 dana te je sproveden u zatvor.

Za navedeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili kazna zatvora do 60 dana i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci, stoji u izvješću PU osječko-baranjske.


Izdvojeno

Reci što misliš!