Vijesti / Regija

tragedija na gradilištu

Policija iznijela detalje o nesreći u Baranji u kojoj je smrtno stradao radnik

Policija iznijela detalje o nesreći u Baranji u kojoj je smrtno stradao radnik
Screenshot/Dnevnik Nove TV

"Stroj se iz zasada neutvrđenog razloga pokrenuo i pregazio 60-godišnjaka koji je na mjestu događaja od zadobivenih ozljeda smrtno stradao"

O jučerašnjoj tragediji na izgradnji autoceste u Baranji danas se detaljnije oglasila osječko-baranjska policija. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Operativno dežurstvo Policijske postaje Beli Manastir jučer je u 12,58 sati zaprimilo dojavu da je na gradilištu autoceste D5, kod Šumarine, smrtno stradao 60-godišnji djelatnik građevinske tvrtke.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Očevidom, koji su obavili policijski službenici Policijske postaje Beli Manastir u suradnji s inspektoricom zaštite na radu, utvrđeno je da se jučer oko 12,50 sati dogodila nesreća na radu na način da je 60-godišnji djelatnik građevinske tvrtke, rukovao radnim strojem iz kojeg je izašao, a po povratku i penjanju na gusjenicu, stroj se iz zasada neutvrđenog razloga pokrenuo i pregazio 60-godišnjaka koji je na mjestu događaja od zadobivenih ozljeda smrtno stradao.

Njegovo je tijelo po nalogu dežurne zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Osijeku prevezeno u Klinički bolnički centar Osijek, gdje će biti obavljena obdukcija", stoji u izvješću.


Izdvojeno

Reci što misliš!