Vijesti / Regija

državljanin bih

15 dana zatvora vozaču koji je pijan vozio suprotnim smjerom autoceste A3

15 dana zatvora vozaču koji je pijan vozio suprotnim smjerom autoceste A3
Davor Javorovic/PIXSELL

Utvrđeno je da se radi o 57-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine, koji je upravljajući osobnim automobilom (na mjestu gdje je lijeva prometna traka zatvorena za promet zbog radova) zbog neprilagođene brzine kretanja prednjim i bočnim dijelom vozila udario u niz prometnih znakova

57-godišnji državljanin Bosne i Hercegovina koji je alkoholiziran vozio suprotnim smjerom na autocesti A3, proveden je na u žrunom postupku na Općinski sud u Novoj gradiški gdje mu je sudac odradio kaznu od  1.970 eura, 15 dana zatvora i zabranu  upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 12 mjeseci.

Podsjetimo, što je policija prvo jučer izvjestila o ovom događaju:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Na sjevernoj kolničkoj traci autoceste A3, na području Općine Nova Kapela dogodila se prometna nesreća nakon koje je sudionik napustio mjesto događaja, no naknadno ga je zaustavio djelatnik vučne službe do dolaska policije.

Utvrđeno je da se radi o 57-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine, koji je upravljajući osobnim automobilom (na mjestu gdje je lijeva prometna traka zatvorena za promet zbog radova) zbog neprilagođene brzine kretanja prednjim i bočnim dijelom vozila udario u niz prometnih znakova.

Potom je napustio mjesto događaja te se prije zaustavljanja kretao oko 300-tinjak metara suprotnim smjerom autoceste. Alkotestom je u vozačevu organizmu očitana koncentracija alkohola od 2,74 promila", izvjestila je PU brodsko-posavska.


Izdvojeno

Reci što misliš!