Vijesti / Regija

na mjestu radova

Nova nesreća na A3 iza Slavonskog Broda: Teško ozlijeđena dva mladića

Nova nesreća na A3 iza Slavonskog Broda: Teško ozlijeđena dva mladića
RTL

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni vozač (23) i suvozač (29), kojima je liječnička pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu gdje su zadržani na daljnjem liječenju

Na kolničkoj traci autoceste A3, u blizini Oriovca, dana 7. ožujka, oko 17.50 sati, na mjestu gdje je zbog izvođenja radova promet bio preusmjeren na desnu prometnu traku, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene, izvještava nas brodsko-posavska policija.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 23-godišnjak (državljanin Bosne i Hercegovine), upravljajući osobnim automobilom zbog neprilagođene brzine kretanja prednjim dijelom osobnog automobila udario u prometnu signalizaciju za preusmjeravanje prometa na desnu prometnu traku, a u daljnjem kretanju je sletio na travnatu površinu udarivši u smjerokazni stupić te potom u parkirani radni stroj koji se nalazio na travnatoj površini (koja razdvaja sjevernu od južne kolničke trake).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni vozač i 29-godišnji suvozač, kojima je liječnička pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu gdje su zadržani na daljnjem liječenju.

Policijski službenici protiv 23-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, zaključuje izvješće policija.


Izdvojeno

Reci što misliš!