Vijesti / Regija

Dan grada Belog Manastira [PROGRAM]

Dan grada Belog Manastira  [PROGRAM]

Ovogodišnji program obilježavanja grada Belog Manastira proći će u znaku sporta, raznih izložbi, predstava, kulturnih događanja i glazbe. Jednostavno rečeno, svaki sugrađanin bi trebao pronaći nešto za sebe.

Organizatori su stvarno dali sve od sebe organizirajući vrlo sadržajan program. Program je započeo, u subotu, 3. studenog  s otvaranjem 3.po redu Festivala kazališnog stvaralaštva Beli Manastir 2012.u belomanastirskoj kino dvorani s predstavom "Na prvoj crti braka” u izvedbi Gradskog kazališta Beli Manastir.

Jučer, 6. studenog  na repertoaru je bila književna večer s osječkom spisateljicom Ivanom Šojat- Kuči, autoricom višestruko nagrađivanog romana „Unterstadt“.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ljubitelji glazbe tijekom studenog moći će uživati u koncertu Kvarteta „Opus Mundi“, koncertu Harmonikaša, kao i u glazbenim zvucima Osnovne Glazbene škole Beli Manastir.Od sportskih manifestacija valja izdvojiti teniske i stolnoteniske, šahovske, streljačke turnire, i mnoge druge. Uostalom, preporučamo Vam da posjetite stranicu portala Baranjamedija.hr i pogledate najave zbivanja u gradu.

9aaa3b4f15911f8a5a97b22e6516af48.jpg

Izvor: Baranjamedija.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!