Vijesti / Ostalo

PU brodsko-posavska izvještava

26-godišnjaku gorivo iscurilo na mokri kolnik, to izazvalo dvije prometne nesreće u samo dvije minute

26-godišnjaku gorivo iscurilo na mokri kolnik, to izazvalo dvije prometne nesreće u samo dvije minute
PU brodsko-posavska

Policijski službenici protiv 26-godišnjaka podnose obavezni prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Jučer, 3. travnja oko 12 sati na kolniku županijske ceste 4202 u blizini Sapca dogodile su se dvije prometne nesreće sa materijalnom štetom, izvještava nas PU brodsko-posavska.

Obavljenim očevidom je utvrđeno da je 26-godišnjak upravljao sa osobnim automobilom i prikolicom u kojoj se nalazio plastični spremnik s gorivom, a koji je u jednom trenutku napukao, zbog čega je curilo gorivo iz njega. Navedeno gorivo je u doticaju sa kišom učinilo kolnik klizavim zbog čega su se dogodile prometne nesreće.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prva nesreća se dogodila oko 11:55 sati, na način da je 69-godišnjak upravljao sa osobnim automobilom (u autu se s njime nalazila 71-godišnjakinja), te je započeo pretjecati vozilo ispred sebe pri čemu je izgubio nadzor nad vozilom, te je  desnim bočnim dijelom automobila udario u lijevi bočni dio teretnog automobila (kojeg je pretjecao), a kojim je upravljao 64-godišnjak, te je potom u zanošenju sletio u odvodni kanal. U ovoj prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.

Također, oko 11:57 sati u blizini Sapca, 46-godišnjakinja je prilikom smanjivanja brzine kretanja svoga vozila, a zbog prometne situacije ispred sebe (vožnja u koloni), izgubila nadzor nad vozilom, nakon čega je sletjela u odvodni kanal. U trenutku prometne nesreće također nije bilo ozlijeđenih osoba.

S obzirom da je kolnik bio djelomično prekriven gorivom, pozvani su djelatnici za održavanje cesta koji su sanirali onečišćenje kolnika.

Policijski službenici protiv 26-godišnjaka podnose obavezni prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, zaključuje policija izvješće.


Izdvojeno

Reci što misliš!