Sport / Nogomet

sudačka komisija odlučila

Osijeku protiv Dinama sude suci koji su ih ove godine već oštetili. Treba li Osijek tražiti strane suce?

Osijeku protiv Dinama sude suci koji su ih ove godine već oštetili. Treba li Osijek tražiti strane suce?
Davor Javorovic/PIXSELL

Ako je vjerovati Bruni Mariću, suditi će "najbolji" u utakmici koja može odlučiti o prvaku i o četvrtom mjestu

Nogometaši Osijeka vode veliku bitku s Lokomotivom za četvrto mjesto i izlazak u Europu na kraju ove mučne sezone, a Hrvatski nogometni savez na tom putu uopće ne pomaže Bijelo-plavima.

Da je tomu tako svjedoči i današnji izbor sudaca za super važnu utakmicu protiv Dinama u Maksimiru ove subote. Tako će ulogu glavnog suca na tom dvoboju dobiti Patrik Kolarić, a u VAR sobi sjediti će Igor Pajač.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zanimljivo, prema analizi upravo HNS eksperata obojica su ove godine već oštetila Osijek. Prvo je Pajač svirao igranje rukom Nejašmića u dvoboju protiv Hajduka, a onda je Kolarić propustio dosuditi najstrožu kaznu protiv Istre.

Pajaču je to možda i najmanji krimen budući se radilo o spornoj situaciji oko koje su se lomila koplja, ali je to samo jedna od situacija u kojima je izazvao bijes navijača Osijeka. Tako je on u svojoj karijeri sudio slavno polufinale Kupa u kojem je Osijek izgubio protiv Rijeke.

Moramo se zapitati treba li Osijek hitno tražiti strane suce i za ovu utakmicu ili će suditi "najbolji" kako je konstatirao bivši šef sudaca Bruno Marić.


Izdvojeno

Reci što misliš!