Događanja / Istaknuta

25. svibnja

Urban Wine Party u Tvrđi

Urban Wine Party u Tvrđi
Ivica Benić/SiB.hr

Tko drugi može zapečatiti taj urbani karakter vinskog užitka u Osijeku nego jedan, jedini, Damir Urban i njegova četvorka

Dragi vinoljupci i svi željni dobrog provoda i urbane atmosfere - pridružite se na Urban Wine Partyju u osječkoj baroknoj Tvrđi u subotu 25. svibnja!

Ova uzbudljiva završnica drugog po redu Osijek Wine & Walka, prvog urbanog wine and walk koncepta u Hrvatskoj, dočekat će vas u večernjim satima na vrlo prigodnom mjestu - nekadašnjem Vinskom trgu, a današnjem Trgu Sv. Trojstva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Savršena je to prilika da zajedno oživimo vinsku povijest stare Tvrđe koja je danas sinonim za večernji provod, a cijenjena vina iz osječke bliže i šire okolice kušamo upravo na mjestu na kojem su se kroz stoljeća donosila i na sajmovima prodavala različita vina regije", poručuju iz TZ grada Osijeka.

25. svibnja Osijek: Wine & Walk 2024. [PROGRAM]

Tko drugi može zapečatiti taj urbani karakter vinskog užitka u Osijeku nego jedan, jedini, Damir Urban i njegova četvorka! Malo je reći da nas očekuje pravi glazbeni užitak na opće veselje svih fanova odlične glazbe, vrhunske kapljice i fine klope, a sve to u povijesnoj jezgri jednog prekrasnog grada. Pronađite mjesto za sebe te saznajte kako se u Osijeku uživa u dobroj kapljici i gradskoj vibri."Jeste li znali? Dok su se večernji provodi i skitnje Tvrđom nekoć naplaćivali kroz sustav bećarine (čitaj: namet zbog korištenja javne rasvjete koja se morala paliti ručno), danas je ta bećarina ili “namet na veselje” prigodni naziv za kotizaciju na osječkom Wine & Walku. Na Urban Wine Partyju panduri vas neće tražiti da platite bećarinu, ali vinski užitak osigurat ćete si kupnjom bonova. Ponudi će se pridružiti i poznati osječki restorani koji će u gastro kućicama svojoj staroj (i novoj) publici ponuditi nezaboravne zalogaje. Uživajte u vrhunskoj klopi i otkrijte nove okuse koji prate izvrsna vina!", dodaju organizatori.
 


Izdvojeno

Reci što misliš!