Vijesti / Osijek

vatrena buktinja

Ugašen požar u hali za održavanje lokomotiva HŽ-a

Ugašen požar u  hali za održavanje lokomotiva HŽ-a
Vatrogasci Osijek

Šteta je počinjena na krovištu, a oštećena je i parna lokomotiva, koja se nalazila u hali, koja je svojevrsna muzejska vrijednost

Ugašen je požar koji je rano jutros buknuo u hali za održavanje lokomotiva Hrvatskih željeznica, izvjestili su osječko vatrogasci.

Zapovjednik postrojbe Goran Ivković kazao je Hini da je dojava o događaju primljena oko 3,40 sati, a dolaskom na mjesto događaja, u hali za održavanje parnih lokomotiva zatečen je požar u razbuktaloj fazi koji je zahvatio krovište.

Na intervenciji je sudjelovalo sedam vatrogasnih vozila te 30 profesionalnih i dobrovoljnih vatrogasaca. Šteta je počinjena na krovištu, a oštećena je i parna lokomotiva, koja se nalazila u hali, koja je svojevrsna muzejska vrijednost, a oštećena je djelovanjem požara, odnosno dijelovima krovišta koji su padali na lokomotivu, ali je spašena od težih oštećenja, rekao je Ivković.

Tijekom intervencije nije bilo ozlijeđenih, požar je ugašen, a provodi se očevid, kojim će se utvrditi uzrok požara, ističu u zapovjedništvu osječke Javne vatrogasne postrojbe.

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!