Vijesti / Osijek

alternativni pravci

Radovi Vodovoda: Za promet se zatvara dio Stepinčeve ulice

Radovi Vodovoda: Za promet se zatvara dio Stepinčeve ulice
Google Maps

Ova faza radova predviđa potpuno zatvaranje ovog dijela Stepinčeve ulice za promet od 18. ožujka 2024. (ponedjeljak), do 3. svibnja 2024.

U sklopu PROJEKTA OSIJEK 4 u tijeku je rekonstrukcija i izgradnja vodoopskrbne mreže i sustava odvodnje u Gundulićevoj ulici, od Ulice Stjepana Radića do Vukovarske ulice, te dijelovima  Vukovarske i Ulice kardinala A. Stepinca. 

"Radove na južnoj strani Vukovarske ulice, od Stepinčeve do Zagrebačke ulice, privodimo kraju i pripremamo za asfaltiranje i puštanje u promet", kažu iz Vodovoda.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako je ranije najavljeno, sukladno Elaboratu privremene regulacije prometa, slijedeću fazu radova Vodovod će izvodit u Stepinčevoj  ulici, od ulice Antuna Matije Reljkovića do Vukovarske ulice. Ova faza radova predviđa potpuno zatvaranje ovog dijela Stepinčeve ulice  za promet  od 18. ožujka 2024. (ponedjeljak), do 3. svibnja 2024.. U tom vremenu za promet ostaje zatvorena i cesta na Trgu Baruna Trenka, a Gundulićeva ulica od Radićeve do Stepinčeve postaje slijepa ulica.

Za vrijeme izvođenja ovih radova obilazni promet odvijat će se slijedećim pravcima;

  • U smjeru sjevera - Reljkovićeva - Zagrebačka - Vukovarska
  • U smjeru juga Vukovarska – Zagrebačka – Reisnerova

"Stanovnicima navedenih ulica zahvaljujemo se na razumijevanju i strpljenju, a sugrađane molimo da poštuju postavljene znakove privremene regulacije prometa i ne parkiraju svoja vozila u zoni gradilišta kako ne bi ometali izvođenje radova", poručuju iz Vodovoda.


Izdvojeno

Reci što misliš!