Vijesti / Osijek

"ČISTA ZARADA"

Evo koliko će Športski objekti zaraditi od pet koncerata Aleksandre Prijović u dvorani Gradski vrt

Evo koliko će Športski objekti zaraditi od pet koncerata Aleksandre Prijović u dvorani Gradski vrt
Borna Jakšić/PIXSELL

Zarada Športskih objekata po jednom iznajmljivanju iznosi oko pet tisuća eura, rekao je za Glas Slavonije Robert Seligman

Aleksandra Prijović ovog tjedan u Osijeku održat će ukupno pet koncerata koji će privući 25 tisuća posjetitelja, a otprilike tolika je i "čista" zarada u eurima tvrtke Športski objekti koja upravlja dvoranom Gradski vrt i koja je u većinskom vlasništvu Grada Osijeka.

"Najam velike dvorane s tribinama u Nastavno-športskoj dvorani Gradski vrt po jednom koncertu iznosi 9954,21 eura s PDV-om. U 2023. godini u dvoranama kojima upravljaju Športski objekti održano je 16 koncerata, od toga devet u velikoj dvorani Gradski vrt. Zarada Športskih objekata po jednom iznajmljivanju iznosi oko pet tisuća eura" ,rekao je za Glas Slavonije Robert Seligman, direktor Športskih objekata.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Seligman je dodao da najmoprimac, u ovom slučaju Aleksandra Prijović, ima obvezu plaćanja korištenja dvoranom, prijave skupa MUP-u, osigurati zaštitarsku i redarsku službu te osigurati dežurnu liječničku službu. Također, u obvezi je napraviti policu osiguranja posjetitelja od posljedica nesretnog slučaja i odgovornosti za stvari.

Športski objekti pak imaju obvezu sigurati nesmetani ulazak u dvoranu, osigurati garderobe sa sanitarnim uređajima, pristup internetskoj mreži i osigurati dežurno osoblje.

Aleksandra Prijović održala drugi koncert u Osijeku. Nastao kaos kad je na pozornicu izašao gost iznenađenja Fotogalerija

 


Izdvojeno

Reci što misliš!