Vijesti / Osijek

Osječki Ad Hoc uspješno završio projekt vrijedan više od milijun kuna

Osječki Ad Hoc uspješno završio projekt vrijedan više od milijun kuna

Ad Hoc, centar sudskih tumača i prevoditelja i škola stranih jezika, današnjim danom obilježava završetak provedbe projekta pod nazivom „Informatizacija Centra za poduke i prevoditeljstvo u Osijeku“.

Projekt je financiran sredstvima Europske unije, točnije Europskog fonda za regionalni razvoj. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.189.500,00 kuna, a udio sufinanciranja EFRR-a iznosi 90 %. Isti je započet u prosincu 2016. i s današnjim je danom uspješno okončan. Vrijednost projekta prepoznao je i sam Grad Osijek, a konferenciju povodom završetka projekta otvorila je i najavila dogradonačelnica Žana Gamoš.

U proteklih godinu dana, kroz veliko financijsko ulaganje i ozbiljan trud na provedbi informatizacije, Centar je podigao razinu kvalitete svojih usluga na zavidnu razinu kakvom se mogu pohvaliti samo najbolje škole i prevoditeljske agencije u najvećim svjetskim gradovima. Unaprjeđenje Ad Hoca sasvim sigurno doprinosi razvoju i unaprjeđenju samog grada Osijeka, otvaranjem novih radnih mjesta i stalnim zapošljavanjem (u proteklih 9 mjeseci čak 4 novootvorena radna mjesta). Također, ostvarivanjem svakodnevnih međunarodnih suradnji, Centar se pozicionira na zavidnom mjestu na poslovnoj međunarodnoj mreži te time pripomaže gradu Osijeku pri učvršćivanju njegove pozicije na karti međunarodno uspješnih poslovnih gradova.

adhoc2

Danas je Ad Hoc, centar sudskih tumača i prevoditelja i škola stranih jezika, tvrtka s 15 godina tradicije, s uredima u Osijeku i Zagrebu. Iz svojih ureda u Osijeku i Zagrebu kvalitetno i uspješno posluje, kako unutar granica Republike Hrvatske tako i na međunarodnoj razini. Tvrtka je od samih početaka umjerena na rast i razvoj, što potvrđuje činjenica da danas ima 14 stalno zaposlenih i preko 60 vanjskih suradnika.

Ono što je karakteristika poslovanja Centra prije svega je kvaliteta, profesionalnost i stručnost, o čemu svjedoče rast svih pokazatelja poslovanja, ISO certifikati i reprezentativna referentna lista zadovoljnih klijenata, koja seže od Državnog odvjetništva, ministarstava, sudova, banaka, osiguravajućih društava, sportskih klubova, privatnih tvrtki, bolnica i medicinskih poliklinika pa sve do javnobilježničkih, odvjetničkih ureda i brojnih fizičkih osoba.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ad Hoc – Centar sasvim sigurno nije jedina, ali je poticajna i pozitivna priča o uspjehu koja je krenula iz grada Osijeka te je dokaz da i mi imamo znanja i sposobnosti postati liderom na području cijele Republike Hrvatske, ali i širiti se i uspješno poslovati na međunarodnoj razini.

   


Izdvojeno

Reci što misliš!