Vijesti / Osijek

''Igrati se volim i kada se razbolim'' - skupljene brojne igračke za mališane u osječkom KBC

''Igrati se volim i kada se razbolim'' - skupljene brojne igračke za mališane u osječkom KBC

Akcija „Igrati se volim i kada se razbolim“ koju je pokrenula Zaklada Slagalica u suradnji s odgajateljicom Klinike za pedijatriju Kliničkog bolničkog centa u Osijeku, Anamarijom Sanseović, uspješno je dovršena. Akcijom su se skupljale igračke koje bi djeci koja se nađu na odjelu pedijatrije skratile i uljepšale bolničke dane.

U akciji su sudjelovale tri škole, dvije udruge te tridesetak obitelji i pojedinaca. U Zakladi kažu kako su vrlo ponosni na svoje sugrađane, ali i one koji su otišli iz Osijeka no nisu zaboravili svoj grad.

Tijekom tri tjedna koliko je akcija trajala prikupljeno je više od 10 kutija igračaka, društvenih igara, knjiga i slikovnica koje su danas predane igraonici Klinike za pedijatriju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gospođa Senseović je poručila kako je vrlo zadovoljna ostvarenom suradnjom te se nada kako će se ovaj mali projekt ponoviti, a ravnatelj Klinike, dr. med. Ivica Škoro, je pojasnio kako se djeca vežu uz neke igračke i često ih ponesu sa sobom kada odlaze iz bolnice. Vjerujemo da će i buduće akcije biti jednako uspješne.

Ovim putem Zaklada Slagalica i tim Klinike za pedijatriju zahvaljuju svima koji su se odazvali akciji i omogućili da boravak najmlađih na osječkoj pedijatriji prođe malo brže i barem malo lakše.

  


Izdvojeno

Reci što misliš!