Vijesti

SEKSUALNI MANIJAK U OSIJEKU

Policija: Pomozite nam uhvatiti osječkog seksualnog manijaka

Policija: Pomozite nam uhvatiti osječkog seksualnog manijaka
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Policija apelira građanima koji nešto znaju ili imaju podatke koji bi mogli pomoći policiji u pronalasku nepoznatog muškarca da se obrate policiji osobno u najbližu policijsku postaju ili telefonom pozivom na broj 192.

U posljednja dva mjeseca u Osijeku se pojavio seksualni manijak koji na javnim mjestima pokazuje spolovilo. Već smo ranije izvještavali o ovim odurnim scenama na Jugu II, a zaprimili smo nove poruke čitatelja kako je nepoznata muška osoba viđena i kod željezničke postaje Dravski most. 

"Dečko je stajao na stanici gdje su bile samo žene, izvadio svoje spolovilo i zadovoljavao se. Ja sam od šoka samo otišla, jer nisam mogla vjerovati. Danas ujutro još tri žene i ja čekamo vlak, pogledam pokraj sebe, a on stoji i masturbira. Krenula sam izvaditi mobitel da zovem policiju i da ga uslikam, ali je počeo bježati. Kada sam ušla u vlak pogledala sam na stanicu i vidjela da se vratio. U tom trenu je naišla cura kojoj se on opet skinuo. Tada sam zvala policiju i prijavila, jer je postalo već uznemiravajuće.", piše nam jedna čitateljica. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kontaktirali smo Policijsku upravu osječko-baranjsku vezano za ovaj slučaj. Odgovor i apel policije za pomoć prenosimo u cijelosti

"Izvješćujemo Vas da su policijski službenici Policijske uprave osječko – baranjske tijekom listopada i studenog 2019. godine zaprimili nekoliko dojava građana o nepoznatoj muškoj osobi koja na području grada Osijeka pokazuje spolovilo na javnim mjestima. Odlaskom na mjesta događaja policijski službenici potvrdili su istinitost dojava građana

Kako bi pronašli nepoznatog počinitelja i ne bi došlo do ponovnog narušavanja javnog reda i mira, policijski službenici provode mjere i radnje intenzivnog traganja za nepoznatim počiniteljem. Zbog tajnosti provođenja izvida, ne možemo dati podatke o do sada prikupljenim informacijama.

Koristimo priliku da Vas zamolimo da pozovete građane koji nešto znaju ili imaju podatke koji bi mogli pomoći policiji u pronalasku nepoznatog muškarca da se obrate policiji osobno u najbližu policijsku postaju ili telefonom pozivom na broj 192."


Izdvojeno

Reci što misliš!