Sport / Ostalo

Dance Fest Novi Sad

PS Wings ostvario zapaženi uspjeh na najvećem regionalnom plesnom natjecanju

PS Wings ostvario zapaženi uspjeh na najvećem regionalnom plesnom natjecanju
PR

Ponosne i zadovoljne, pune dojmova, kući su donijele pet zlata, jedno srebro i dvije bronce

Plesni studio Wings sudjelovao je na najvećem regionalnom plesnom natjecanju Dance Fest Novi Sad.

Tri dana plesa, seminara, učenja i dobre zabave, a sve to zahvaljujući sponzorstvu Konzuma koji im je omogućio odlazak i sudjelovanje na Dance Festu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Naime, u sklopu Konzumovog natječaja za sportske klubove i udruge 'Najbolje iz Hrvatske', naš projekt izabran je kao jedan od 12 koji su zadovoljili tražene uvjete te se istaknuli kroz svoje inicijative u odnosu na druge prijavitelje. Veliki je ovo uspjeh za nas s obzirom na to da je na ovaj natječaj pristiglo čak 460 prijava'', istaknuli su iz studija.

Na natjecanju otplesano je preko 700 koreografija iz nekoliko zemalja, a sve je to ocjenjivao stručni tim sudaca iz Australije, Brazila, Bugarske, Njemačke, Nizozemske, Rusije i Mađarske.

Wingsice su se natjecale s osam koreografija u kategorijama MTV, Lyrical, Musical i Open te su sa svakom koreografijom osvojile medalju.

Ponosne i zadovoljne, pune dojmova, kući su donijele pet zlata, jedno srebro i dvije bronce.

U sklopu natjecanja, sudjelovale su i na plesnim seminarima koje su vodili vrhunski plesači i koreografi Katalin Palmai (Mađarska), Remi Toin (Bugarska) i Monika Veselčić (Nizozemska).

''Zahvaljujemo Konzumu na sponzorstvu i pruženoj prilici. Nadamo se da će i nadalje naš trud biti prepoznat od strane sponzora kako bismo mogli djecu i mlade što više uključivati u natjecateljske programe i motivirati ih na daljnje bavljenje sportom'', zaključili su iz studija.


Izdvojeno

Reci što misliš!