Sport / Ostalo

Predstavnica AK Slavonija-Žito

Marija Sajter državna je prvakinja u bacanju kladiva!

Marija Sajter državna je prvakinja u bacanju kladiva!
PR

Drugo mjesto zauzeli su još Karlo Erhardt u bacanju koplja među juniorima s daljinom 45,02, Paula Šljivac među kladivašicama u kategoriji mlađih juniorki i kadet Marko Adamović u kladivu s rezultatom 36,79

U Splitu je proteklog vikenda održano Zimsko bacačko prvenstvo Hrvatske u svim kategoriziranim uzrastima. Predstavnici AK Slavonija-Žito osvojili su ukupno šest medalja.

Onu najsjajniju zaslužila je kadetkinja Marija Sajter koja je slavila u bacanju kladiva s rezultatom 40,62 metara i tako postala državna prvakinja. Srebro je izborio senior Benjamin Lovrić, također u kladivu, s daljinom od 50,30 metara. Benjamin je, inače, trener svih osječkih sudionika na ovom natjecanju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Drugo mjesto zauzeli su još Karlo Erhardt u bacanju koplja među juniorima s daljinom 45,02, Paula Šljivac među kladivašicama u kategoriji mlađih juniorki i kadet Marko Adamović u kladivu s rezultatom 36,79. Bronca je pripala seniorki Ivi Perić u bacanju diska, a njezin je rezultat bio 39,80 metara.

Od ostalih članova kluba najbliže postolju bila je juniorka Stela Nikolić-Ognjenović koja je zauzela četvrtu poziciju u bacanju kugle (9,06).


Izdvojeno

Reci što misliš!